Naomi Campbell a topmodellek egyik "nagy öregje", de ilyen fotók még nem készültek a fekete gazelláról...

A SOON magazin a lap ötödik évfodulójára különleges fotósorozattal kedveskedik az olvasóknak. A magazin címlapján Naomi Campbell szerepel, de cseppet sem az eddig megszokott valójában - most kopaszon, műanyagbabaként jelenik meg a topmodell.

www.sooninternational.com
Nézd meg a Naomiról készült többi képet is képgalériánkban!

A képeket a zseniális Seb Janiak készítette - 1997-ben is ő fotózta Naomit egy másik magazin számára készített futurisztikus képekhez. Miss Campbell már huszonöt éve modellkedik, de a szakma még mindig nem unja őt - és nagy valószínűséggel már nem is fogja. A fekete szépség aktívan jótékonykodik - a Gabrielle's Angel alapítvány nemrég tüntette ki a modellt a rákkutatásban való részvételéért.

Venezuelai lány lett a világszépehttp://www.life.hu/szepulj/20111107-venezuelai-lany-lett-a-vilagszepe.html Tizenkét év alatt szinte semmit sem változott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20111103-tizenket-ev-alatt-szinte-semmit-sem-valtozott-a-bajos-szineszno.html Gyilkos szépség? Ötvenezer katona élete szárad a lelkénhttp://www.life.hu/szepulj/20111107-mata-hari-otvenezer-katona-elete-szarad-a-lelken.html Végre megtudtuk, miért vágatta le a haját a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20111103-vegre-megtudtuk-miert-vagatta-le-a-hajat-a-bajos-szineszno.html Fiatalosabb külső és új stílus a Nivea Q10-zelhttp://www.life.hu/szepulj/20111104-fiatalosabb-kulso-es-uj-stilus-a-nivea-q10zel.html Katalin hercegnő túlzásba esett - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111104-katalin-hercegno-tulzasbaesett-heti-beauty-mustra.html Így készül az ősz legtrendibb és legszexibb sminkjehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111103-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-az-osz-legtrendibb.html