Drew Barrymore-t imádjuk, most mégis szomorúan vettük tudomásul, hogy már ő sem a régi.

Drew Barrymore kedvese, Will Kopelman társaságában érkezett egy eseményre, megjelenése pedig cseppet sem nyerte el a tetszésünket. Bár a közönséges, pink-szürke mintás, hosszú, fekete szoknya és az unalmas fekete blézer rémesen öregítette a romantikus hősnőt, a sminkje volt az, ami a leginkább megdöbbentett bennünket.

AFP


Az erős, fényes, szürke szemfesték és a bordó rúzs majdnem húsz évet öregített az egyébként harminchat éves színésznőn, ráadásul a tőle cseppet sem megszokott, harsány smink miatt még a sztár jellegzetes bája is tovatűnt. Csalódtunk, kedves Drew, és többet nem szeretnénk!

AFP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!Nem színes, nem ragad: Sminkelj úgy, hogy a pasidnak is tetsszen!http://www.life.hu/szepulj/smink/20111109-nem-szines-nem-ragad-sminkelj-ugy-hogy-a-pasidnak-is.html Végre smink nélkül láthatjuk Lady Gagáthttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110908-vegre-lathatjuk-smink-nelkul-lady-gagat.html Smink nélkül pózolt Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110909-smink-nelkul-pozolt-gwyneth-paltrow.html A legizgalmasabb színek, amiket neked is ki kell próbálnod!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110907-a-legizgalmasabb-sminkszinek-amiket-neked-is-ki-kell-probalnod.html Érzéki színek: 2011 őszi sminktrendjeihttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110830-erzeki-szinek-2011-oszi-sminktrendjei.html A legdurvább sminkbakik, amiket a sztárok is elkövetnekhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110722-a-legdurvabb-sminkbakik-amiket-a-sztarok-is-elkovetnek.html Másold le Katalin hercegnő sminkjét!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110713-igy-sminkeli-magat-katalin-hercegno.html