velencei filmfesztivál Gwyneth Paltrow smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő végigfotóztatta, ahogy a velencei filmfesztiválra készülődött, a fotókat pedig me is osztotta rajongóival. Az Oscar-díjas szőkeség smink nélkül látható pár képen!

http://goop.com
http://goop.com

A színésznő egyáltalán nem fél attól, hogy rajongói meglátják őt festetlen arccal - a Goop.com internetes oldalon bárki megnézheti a szőkeség fotóalbumát. Sőt, a Szerelmes Shakespeare című film hősnője azt a képet is megosztotta, amelyiken épp a reptéren várakozik a járatára. A fotón kócos a haja, és úgy néz ki, mintha aznap még meg se fésülködött volna, egy gramm smink sincs az arcán, és csak egy egyszerű farmert és pólót visel.

http://goop.com
http://goop.com

Miss Paltrow csak negyvennyolc órát tartózkodott Olaszországban, mégis jónéhányszor üzent rajongóinak.

"Sziasztok, kedves olvasóim, most jöttem egy csodálatos hétvégéről - Velencében voltam. Új filmem, a Contagion bemutatójára érkeztem, nagyszerű volt!" - írta a szőkeség. A színésznő azt is folyamtosan bizonyítja, hogy igazi konyhatündér: olasz ételrecepteket is küldött a rajongóknak az Olaszországból.

http://goop.com
http://goop.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.