Miközben minden kozmetikai és plasztikai hirdetés azt sugallja, hogy konzerváljuk magunkat a huszonéves állapotunkban, érdemes megnézni a negyvenes éveikben járó hírességeket. Az odafigyelés szükséges, a ráncokon görcsölni viszont nem szabad. Nyolc olyan sztárt mutatunk be, akik klasszisokkal jobban néznek ki, mint 12-15 évvel korábban.


Courteney Cox

Alig több mint egy éve vált el férjétől, David Arquette-től, akivel azóta is szoros üzleti és személyes kapcsolatban állnak. A színésznő, akit még mindig a Jóbarátok sorozat kapcsán ismernek a legtöbben, klasszisokkal jobban néz ki, mint a sorozat idején. Ezt többek között annak köszönheti, hogy sokkal visszafogottabb sminket részesít előnyben. A barackos arcpír, a hideg és meleg színtípushoz is illő, semleges árnyalatok állnak neki a legjobban, mert finomabbá teszik a vonásait.


AFP


Kate Winslet

A 36 éves színésznő, "Anglia rózsája" jól ismert arról, mennyire nem támogatja a plasztikai sebészetet, ha azt a szépségük konzerválására használják a színészek. Ugyanígy a Photoshop ellen is lázad. A kétgyermekes, kétszer is elvált színésznőnek nincs is szüksége utómunkára. Tíz év alatt előnyére változott: királynői tartású, magabiztos nőt látunk benne, aki sokkal szexibb, mint 20 évesen. A bátor színek és az egyébként tökéletes alakját kiemelő ruhadarabok mellett a világosabb hajszín is kiemeli természetes szépségét. Az erős smink helyett pedig inkább friss, üde színeket használ.

AFPVanessa Williams

A 48 éves egykori szépségkirálynő elismeri, hogy olykor-olykor nem mond nemet a botoxra, de azért nem lenne ilyen dögös, ha csak és kizárólag arra támaszkodna. A hetedik évadban lett Született feleség rendszeresen sportol - a pilates és a tánc a kedvencei. A mozgás mellett a színésznő másik titka, hogy arra törekszik, hogy arcbőre természetes, ragyogó és friss maradjon.


AFP


Sandra Bullock

A 47 éves, Oscar-díjas színésznő szinte semmit sem változott 15 év alatt. A világ kedvenc "szomszédlánya" kicsit érettebb lett, kicsit szomorúbb a tekintete, de ugyanolyan kedves, vagány, humoros csaj, akit mostanában egyre szexibb és merészebb ruhákban láthatunk.

AFPGwyneth Paltrow

Fiatal nőként az ember lánya szívesen kísérletezik, hogy megtalálja a "színeit". Ma már nehéz elképzelni, de jó 12 évvel ezelőtt a gyönyörű, szőke színésznő is bevállalta a sötétbarnát. Szerencsére hamar visszatért a természetes színeihez, amelyeknél jobbat nem is kívánhatna. A 39 éves színésznő tökéletes külsejét nem rejti véka alá, szívesen megmutatja formás idomait a vörös szőnyegen is.


Northfoto, AFP


Cindy Crawford

Hiába sűrűbbek a ráncok, a magabiztosság, a határozottság és az élettapasztalat bizony jól áll minden idők egyik legismertebb szupermodelljének, Cindy Crawfordnak. Lehet, hogy a sok festék és a fekete nem a legelőnyösebbek akkor, ha le szeretnénk tagadni a korunkat, de a ragyogó kisugárzás miatt a modellnek ezt sem róható fel. Egyértelműen jól áll neki az idő.

AFPJennifer Aniston

A ragyogó szépségű, 42 éves színésznő a jógára esküszik, mi viszont tudjuk, hogy ennél többről van szó. A ragyogó arcbőr számára a legfontosabb a hidratálás, 40 éves kor fölött különösen. A színésznő egyébként az évek során egyre ragyogóbb és világosabb hajszínt választott, amely szintén hozzájárul ahhoz, hogy most jobban nézzen ki, mint jó 13 éve.


Northfoto, AFP


Julianne Moore

Korábban csak egy csinos, vörös hajú lány volt, mára viszont - külsőre is - az egyik legkarakteresebb hollywoodi sztárrá nőtte ki magát. Julianne Moore kortalan szépségét mindig más árnyalatban pompázó vörös hajának és hófehér bőrének köszönheti. Ez utóbbit télen-nyáron óvja a nap káros sugaraitól. Természetesen organikus krémeket használ, és ahogy az eddigi hírességek közül sokan: ő is a jógára és a pilatesre esküszik. Ami pedig a sminket illeti: a legtöbbször a természetes stílusnál marad.

Northfoto, AFP


 Ijesztő sminkkel sokkolt a színésznő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111202-ijeszto-sminkkel-sokkolt-a-szineszno-heti-beautymustra.html Gyorsan elkészíthető ünnepi frizurákhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111201-hogyan-legyek-jo-no-gyorsan-elkeszitheto-unnepi-frizurak.html Mi lett Barbie babából?http://www.life.hu/szepulj/20111130-takacs-nora-mi-lett-barbie-bababol.html A legtrendibb sapkák és a hozzájuk passzoló frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/20111129-frizura-a-sapka-alatt-a-legtrendibb-sapkak-es-a.html