Ijesztő sminkkel sokkolt a színésznő - Heti beauty-mustra

frizura smink szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha még a legszebb színésznőknek sem sikerül úgy a smink, hogy tényleg annak is gondoljuk őket. A héten a különleges szépségű Vera Farmiga adagolta túl a szemfestéket. Az eredménytől mi magunk is megijedtünk.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!




Kate Beckinsale

Serena Williams



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Beckinsale és Serena Williams


A legvadabb rúzs és a legrémisztőbb tekintet

A héten Charlize Theron kente az ajkaira a legdurvább árnyalatú rúzst. A fukszia színű csoda szerencsére nem tesz kárt a színésznő szépségében. Remekül áll neki ez a szín.

Vera Farmiga
a héten megmutatta, hogyan lehet úgy kifesteni a szemét, hogy ránézve a gyerekek megálljanak a növésben. A színésznő átható tekintete amúgy is ijesztő tud lenni, de ezzel a pandamaci satírozással félelmetesebb, mint valaha. És ezen még a finom mosoly sem segít, sőt! Szinte várjuk, mikor nyalintja meg a szája szélét és villanak elő véres fogai.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Charlize Theron és Vera Farmiga

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!

A legszűziesebb smink és frizura

Andrea Riseborough a héten az ártatlanság metaforájaként lépett a vörös szőnyegre. A színésznő finom kontya és leheletnyi sminkje bármelyik menyasszony számára minta lehet a nagy napra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Andrea Riseborough

Estélyi ruhák rock-körmökkel

Ma már a fekete vagy legalábbis nagyon sötét árnyalatú körömlakk nemhogy tabu az estélyi ruhához, hanem kötelező. A héten számos példát láttunk arra, hogy az alkalmi ruha és a fekete köröm egyáltalán nem ütik egymást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angie Harmon, Jessica Simpson, Alessandra Ambrioso

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.