Jaksity Katának ez az éve nem tartozik a legszerencsésebbek közé. Elvesztette a munkáját, tönkrement a házassága, és most Ábel fiáról is kiderült, hogy súlyos beteg.

Kata Joshi Bharatnak mesélt először fia betegségéről. Rejtett gerinchasadéknak hívják ezt a születési rendellenességet, ami miatt a műsorvezetőnek egész életvitelüket át kellett alakítania. Ábelnek abba kellett hagynia a kedvenc sportját, az akrobatikus kosárlabdázást is, mert nem érheti ütés a hátát, hiszen összecsúszhatnak a csigolyái. Ez óriási érvágás a nagy mozgásigényű srácnak, de szerencsére a vízilabdára áment mondott az orvos.

Forrás: Marton Bálont

Ábel a Nemzeti Színház több darabjában is játszik, ahol egy jelenetet át is rendezett Alföldi Róbert a fiú egészségi állapota miatt. "Magasról kellett volna leugrania, ami szintén veszélyes, ezért Robi átírta a jelenetet. Nagyon hálás vagyok neki" - mondta Kata. Az édesanya amúgy jól viseli a megpróbáltatásokat, hiszen ott áll mellette két fia, és tudja, hogy vannak olyanok is, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak nála.
Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!