Gyógyíthatatlan betegségben szenved a műsorvezető kisfia

egészség gyógyíthatatlan beteg gerinc Jaksity Kata gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Katának ez az éve nem tartozik a legszerencsésebbek közé. Elvesztette a munkáját, tönkrement a házassága, és most Ábel fiáról is kiderült, hogy súlyos beteg.

Kata Joshi Bharatnak mesélt először fia betegségéről. Rejtett gerinchasadéknak hívják ezt a születési rendellenességet, ami miatt a műsorvezetőnek egész életvitelüket át kellett alakítania. Ábelnek abba kellett hagynia a kedvenc sportját, az akrobatikus kosárlabdázást is, mert nem érheti ütés a hátát, hiszen összecsúszhatnak a csigolyái. Ez óriási érvágás a nagy mozgásigényű srácnak, de szerencsére a vízilabdára áment mondott az orvos.

Forrás: Marton Bálont
Forrás: Marton Bálont

Ábel a Nemzeti Színház több darabjában is játszik, ahol egy jelenetet át is rendezett Alföldi Róbert a fiú egészségi állapota miatt. "Magasról kellett volna leugrania, ami szintén veszélyes, ezért Robi átírta a jelenetet. Nagyon hálás vagyok neki" - mondta Kata. Az édesanya amúgy jól viseli a megpróbáltatásokat, hiszen ott áll mellette két fia, és tudja, hogy vannak olyanok is, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak nála.

Tipp! "Szeretem, ahogy a Nap simogat..."Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.