Már nem csak a tévében láthatod! Stahl Judittal a Life.hu-n is rendszeresen találkozhatsz, ahol megosztja kedvenc ételeinek receptjeit, és egy-két titkot is elárul velük kapcsolatban.

Forrás: [origo]"Attól káprázatosan finom és érdekes ez a sütemény, hogy az erőteljes mogyorósságát nem aprított, őrölt vagy egész mogyoró adja. Helyette az amerikai gyerekek kedvencét, natúr mogyoróvajat keverek a tésztájába: ettől a mogyoróíz intenzívebb és egyenletesebb lesz.

Ezt a tengerentúli favoritot nálunk hipermarketekben vagy bioboltokban kapni, és nem tévesztendő össze a Nutellával, amelyen viszont az olasz csemeték nőnek fel. De ha mégis összetévesztik, soha rosszabbat, a recept ezzel is működik."

Stahl JuditStahl konyhája: Aszaltszilva-likőrhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111209-stahl-konyhaja-aszaltszilvalikor.html Stahl konyhája: Tárkonyos harcsa erdei gombávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111207-stahl-konyhaja-tarkonyos-harcsa-erdei-gombaval.html Stahl konyhája: Párolt káposzta ginnel és ananásszalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111206-stahl-konyhaja-parolt-kaposzta-ginnel-es-ananasszal.html Izgalmas tengeri herkentyűk kétféle öntettel megbolondítva - Isteni receptötlet Stahl Judittólhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111205-stahl-konyhaja-tengeri-herkentyuk-ketfele-ontettel.html Stahl konyhája: Cukkinis makaróni diós-olajbogyós szósszalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111202-stahl-konyhaja-cukkinis-makaroni-diosolajbogyos-szosszal.html