Már nem csak a tévében láthatod! Stahl Judittal a Life.hu-n is rendszeresen találkozhatsz, ahol megosztja kedvenc ételeinek receptjeit, és egy-két titkot is elárul velük kapcsolatban.

Forrás: [origo]"Ez az ágyas szilvapálinka nőiesített változata. A méztől kényeztetően édes, a szilva íze pedig szépen összekapaszkodik a vanília telt aromájával.

De ne hidd, hogy holmi laza kis kontyalávalóról vagy könnyű kortyolnivalóról van szó, hiszen az erős vodka határozott, kellő tartást ad neki. Szép, antik üvegekbe töltve szemet és lelket egyaránt felvidító ajándék - akár a barátnődnek, akár önmagadnak szánod."

Stahl JuditStahl konyhája: Tárkonyos harcsa erdei gombávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111207-stahl-konyhaja-tarkonyos-harcsa-erdei-gombaval.html Stahl konyhája: Párolt káposzta ginnel és ananásszalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111206-stahl-konyhaja-parolt-kaposzta-ginnel-es-ananasszal.html Izgalmas tengeri herkentyűk kétféle öntettel megbolondítva - Isteni receptötlet Stahl Judittólhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111205-stahl-konyhaja-tengeri-herkentyuk-ketfele-ontettel.html Stahl konyhája: Cukkinis makaróni diós-olajbogyós szósszalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111202-stahl-konyhaja-cukkinis-makaroni-diosolajbogyos-szosszal.html Stahl konyhája: Camparizselé málnávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111201-stahl-konyhaja-camparizsele-malnaval.html