frizura Chloë Sevigny hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet könnyű ismert színésznőnek lenni, hiszen bármit vesznek fel, a divatkritikusok rögtön bírálni kezdik az összeállítást. Sokszor nincs is oka a sárdobálásnak - Chloe Sevigny színésznő legutóbbi megjelenését azonban van miért kritizálni.


AFP
AFP


A haján azonban nem lehet túllépni. A sztár sajnos lecserélte szőke, hullámos, romantikus tincseit erre a rövid, frufrus, "parókabarna" hajszínre, mely egyszerűen förtelmesen áll neki. Ez a frizura egyáltalán nem divatos, és még csak nem is áll jól Chloénak - fogalmunk sincs, melyik sok-sok évvel ezelőtti divatmagazinból csente el az öletet a sztár. Mindenesetre Chloe jól tenné, ha sürgősen lecserélné a stílustanácsadóját, ha pedig nincs neki olyan, akkor keressen egyet, mert színésznő így nem nézhet ki a vörös szőnyegen.

Tipp! Képek a szuperszexi színésznőről! Kattints a galériáért!




Retiküllel egy országért - Így harcolt a miniszterelnök-asszonyhttp://www.life.hu/szepulj/20111214-margaret-thatcher.htmlA legkedveltebb hajszínek ikonjaihttp://www.life.hu/szepulj/20111213-a-legkedveltebb-hajszinek-ikonjai.htmlSzinte felismerhetetlen az énekesnő! Shakira levágatta emblematikus tincseithttp://www.life.hu/szepulj/20111209-shakira-uj-frizuraja-levagatta-hosszu-hajat-a-kolumbiai-enekesno.htmlFélrerajzolt szemöldökkel sokkolt Fergie - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111208-felrerajzolt-szemoldokkel-sokkolt-fergie-heti-beautymustra.htmlKét pofonegyszerű karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111208-hogyan-legyek-jo-no-ket-pofonegyszeru-megis-gyonyoru-karacsonyi.htmlÍme a plasztikdédi - 84 évesen plasztikáztatta a melleit!http://www.life.hu/szepulj/20111206-ime-a-plasztikdedi-84-evesen-plasztikaztatta-a-melleit.htmlFörtelmes sminkben parádézott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20111116-fortelmes-sminkben-paradezott-a-bajos-szineszno-drew-barrymore.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.