Nem lehet könnyű ismert színésznőnek lenni, hiszen bármit vesznek fel, a divatkritikusok rögtön bírálni kezdik az összeállítást. Sokszor nincs is oka a sárdobálásnak - Chloe Sevigny színésznő legutóbbi megjelenését azonban van miért kritizálni.


Chloe Sevigny valószínűleg azt hitte, hogy karácsonykor mindenképp az ünnep színeiben kell pompáznia, de azt is lehet, hogy pusztán csak ajándéknak öltözött az Amerikai pszicho sztárja. A piros színnel még nincs is gond, mert elfogadjuk, ha ez Chloe kedvence, bár meg kell jegyeznünk, a színésznőhöz sokkal jobban passzolnak a pasztellszínek.

AFP


A haján azonban nem lehet túllépni. A sztár sajnos lecserélte szőke, hullámos, romantikus tincseit erre a rövid, frufrus, "parókabarna" hajszínre, mely egyszerűen förtelmesen áll neki. Ez a frizura egyáltalán nem divatos, és még csak nem is áll jól Chloénak - fogalmunk sincs, melyik sok-sok évvel ezelőtti divatmagazinból csente el az öletet a sztár. Mindenesetre Chloe jól tenné, ha sürgősen lecserélné a stílustanácsadóját, ha pedig nincs neki olyan, akkor keressen egyet, mert színésznő így nem nézhet ki a vörös szőnyegen.
Retiküllel egy országért - Így harcolt a miniszterelnök-asszonyhttp://www.life.hu/szepulj/20111214-margaret-thatcher.html A legkedveltebb hajszínek ikonjaihttp://www.life.hu/szepulj/20111213-a-legkedveltebb-hajszinek-ikonjai.html Szinte felismerhetetlen az énekesnő! Shakira levágatta emblematikus tincseithttp://www.life.hu/szepulj/20111209-shakira-uj-frizuraja-levagatta-hosszu-hajat-a-kolumbiai-enekesno.html Félrerajzolt szemöldökkel sokkolt Fergie - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111208-felrerajzolt-szemoldokkel-sokkolt-fergie-heti-beautymustra.html Két pofonegyszerű karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111208-hogyan-legyek-jo-no-ket-pofonegyszeru-megis-gyonyoru-karacsonyi.html Íme a plasztikdédi - 84 évesen plasztikáztatta a melleit!http://www.life.hu/szepulj/20111206-ime-a-plasztikdedi-84-evesen-plasztikaztatta-a-melleit.html Förtelmes sminkben parádézott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20111116-fortelmes-sminkben-paradezott-a-bajos-szineszno-drew-barrymore.html