Csak szex és más semmi terhesség Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik gyermekével várandós Schell Judit, a sikeres magyar színésznő.


Forrás: HungariCom
Forrás: HungariCom


"Megerősítem a hírt, valóban kismama vagyok. Többet azonban nem szeretnék erről mondani, hiszen ennél intimebb, bensőségesebb dolog nem létezik. A részletek nem tartoznak a külvilágra, de remélem, hogy ezt megértik az emberek. Annyit talán elárulhatok, hogy az év elejére várjuk a babát. Decemberben még játszottam Esterházy Péter Én vagyok a te című darabját a Nemzeti Színházban és A kripli című előadást a Radnótiban, de most visszavonulok egy időre" - mondja Schell Judit a Stop.hu-nak.

Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Nyugtató lámpák a babaszobába - 9000 forint alatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111220-nyugtato-lampak-a-babaszobaba-9000-forint-alatt.htmlLemondta koncertjeit a 19 éves énekesnő a vetélés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111219-lemondta-koncertjeit-selena-gomez-edesanyja-a-vetelese-utan.htmlMint a nővére! Jessica Alba második gyermeke is gyönyörűhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111219-mint-a-novere-jessica-alba-masodik-gyermeke-is-gyonyoru.html3 éves kortól kötelező az óvoda - Nagyító alatt az új törvényhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20111219-3-eves-kortol-kotelezo-az-ovoda-nagyito-alatt-az.html5 színes-izgalmas gyerekjáték, amit érdemes a fa alá rejtenihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111216-5-szinesizgalmas-gyerekjatek-amit-erdemes-a-fal-ala-rejteni.htmlPocakosan is fitt, pedig hamarosan szül a bájos színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111213-pocakosan-is-fitt-pedig-hamarosan-szul-a-bajos-szineszno-hilary.htmlA legolcsóbb családi program - Kicsik és nagyok kedvencehttp://www.life.hu/anyaskodj/20111216-a-legolcsobb-csaladi-program-kicsik-es-nagyok-kedvence.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.