Barátok közt Fodor Zsóka költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egykori Magdi anyusa maga mögött hagyta a vidéki életet, és újra Budapestre költözött.




RTL Klub/Nagy Botond
RTL Klub/Nagy Botond

"Ugyanabban a házban lakom most a Horváth-kert alatt, ahol ötvenöt évvel ezelőtt. Rengeteg emlék köt oda. Külön öröm számomra, hogy visszaköltözött az egykori szomszédom is, az omegás Benkő Laci. Igaz, ő akkor még egészen kisfiú volt, de emlékszem rá, ahogy kilencévesen feljárt hozzánk nézni, hogyan kártyáznak a bátyámék" - mesélte Fodor Zsóka a Borsnak. "Ezen a környéken egy ilyen ingatlan több tízmillió forintba kerül, ezért inkább úgy döntöttem, hogy ha lehet, inkább bérlem. A lakás tulajdonosával egyelőre egy tízéves szerződést írtam alá, amit később meg is hosszabbíthatok" - tette hozzá Zsóka.

"Magdi anyus" idejét a költözés mellett közelgő premierje köti le. A 70 éves színésznő a békéscsabai Jókai Mór Színházban Dürrenmatt Az öreg hölgy látogatása című drámájának címszerepére készül.

Tipp! Exkluzív képek Kocsis Tiborról. Kattints a galériáért!


Akkora, mint egy ház! Íme, a világhírű tervező hatalmas lakásahttp://www.life.hu/hazitunder/20111229-akkora-mint-egy-haz-ime-a-vilaghiru-tervezo-hatalmas-lakasa.htmlA Miele Főzőiskola receptje: Rakott karfiol - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111222-a-miele-fozoiskola-receptje-rakott-karfiol-video.html5 apróság, amivel gazdag leszel idén - A feng shui szerinthttp://www.life.hu/hazitunder/20111227-5-aprosag-amivel-gazdag-leszel-iden-a-feng-shui.html10 tabu, amitől óvakodj ma! - Az egész éved rámehethttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111221-10-tabu-amitol-ovakodj-ma-az-egesz-eved-ramehet.htmlBuli után a takarítás...http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111231-buli-utan-a-takaritas.htmlHatalmas a szerelem: Lady Gaga már házvásárláson gondolkodikhttp://www.life.hu/hazitunder/20111228-hatalmas-a-szerelem-ezt-a-hazat-nezte-ki-lady-gaga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.