A gyönyörű színésznő, Mila Kunis ezúttal nem találta el, milyen is a szexis viselet.


A gyönyörű és mindig szexis színésznő, Mila Kunis ritkán hibázik - már ami a ruhákat illeti. A fekete hattyú sztárja általában olyan ruhát választ, mely kiemeli arányos, szép alakját, és persze mindig törekszik arra is, hogy a viselt darab dögös és nőies legyen. Legutóbb, egy gyermekalapítvány jótékonysági gálájára menet azonban valószínűleg nem volt ideje az indulás előtt tükörbe nézni - ha megtette volna, akkor sosem veszi fel ezt a lila "kreációt".


AFP


A 28 éves sztárnak remek alakja van, ám ebben a ruhában úgy fest, mint egy elhízott, széles csípőjű Zs-kategóriás híresség. A színnel semmi baj nem lenne, a ruha fazonja azonban nagyon előnytelen számára. A darab pántja és a fűzős dekoltázs rettenetesen szélesíti a színésznőt, a derékrész öves-húzott része pedig egyszerűen förtelmes. Olyan, mintha Mila dereka dupla olyan vastag lenne, mint amilyen valójában. Miss Kunis bátran felvehetne egy testhez álló ruhát, de a derékban húzott daraboktól tartózkodnia kellene - reméljük, a képeket nézegetve ő is észbe kap majd!
Búcsúzz el a ráncoktól - Fiatalodj meg 30 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/20120102-fiatalodj-fotorejuvenacioval.html 10 pipereholmi, amelyek nélkül nem tudunk élnihttp://www.life.hu/szepulj/20120106-10-pipereholmi-amelyek-nelkul-nem-tudunk-elni.html Lady Gaga elárulta furcsa szépségtrükkjeithttp://www.life.hu/szepulj/20111201-lady-gaga-elarulta-szepsegtitkat.html Ocsmány varjúkarmokat növesztett az énekesnő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120106-ocsmany-varjukarmokat-novesztett-az-enekesno-heti-beautymustra.html Fogyasztó, méregtelenítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111221-hogyan-legyek-jo-no-fogyaszto-meregtelenito-turmix.html Öt név, három élet - de melyik volt az igazi Jackie?http://www.life.hu/szepulj/20120104-hat-nev-harom-elet-mir-ment-ezzel-jackie-kennedy.html Sztárok, akik előnyükre változtak 2011-benhttp://www.life.hu/szepulj/20120103-sztarok-akik-elonyukre-valtoztak-2011ben.html