Tupac Shakur sör Rihanna test tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barbadosi énekesnő megmutatta új és kissé meglepő tetoválását a rajongóinak.

Rihanna a turnéja befejeztével hiányolja a pörgést és a médiacirkuszt, ezért ragad meg mindent, amivel felhívhatja magára a figyelmet. A sztár eddig is imádta a tetoválásokat, most azonban egy egészen feltűnőt csináltatott az ujjaira. Most már a Thug Life (gengszterélet) felirat díszeleg az énekesnő ujjain, halványrózsaszínben. A tetoválást valószínűleg az 1996-ban gyilkosság áldozatává vált népszerű rapper, Tupac inspirálta, azzal a különbséggel, hogy a férfinak a hasán volt ugyanez a felirat.

twitter.com/rihanna
twitter.com/rihanna

Rihanna a tetoválószalonban készült fotókat rögtön feltette az internetre. A tetoválást a népszerű művész, Mark Mahoney készítette, aki olyan sztárokat "festett" korábban, mint Britney Spears, Nicole Richie, Angelina Jolie és Brad Pitt. A huszonhárom éves barbadosi szépségnek nem ez volt az első tetoválása: közel tizenöt egyéb kreálmány látható a testén.

Gyönyörű és szexi - Alig ismertünk rá a mindig visszafogott színésznőrehttp://www.life.hu/szepulj/20120120-ilyen-szexis-meg-sosem-volt-michelle-williams.htmlMosogatás közben születtek a gyilkosságok - Agatha Christie különös életehttp://www.life.hu/szepulj/20120125-takacs-nora-agatha-christie-kulonos-elete.htmlRettenetesen őszül Angelina Jolie - sosem látott fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20120123-rettenetesen-oszul-a-szep-szineszno.html5 híresség, aki méregdrágán vágat hajathttp://www.life.hu/szepulj/20120120-5-hiresseg-akik-meregdragan-vagatnak-hajat.htmlÉvtizedek teltek el - Így néz ki most kedvenc kalandfilmünk hősnőjehttp://www.life.hu/szepulj/20120116-evtizedek-teltek-el-igy-nez-ki-most-kedvenc-kalandfilmunk.htmlSzínésznők botrányos frizurával - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120120-szinesznok-botranyos-frizuraval-heti-beautymustra.htmlLegyen Neked is saját VIP Programod!http://www.life.hu/szepulj/20120120-legyen-neked-is-sajat-vip-programod.htmlPuha és szexi ajkak - 3 tuti házi módszerrelhttp://www.life.hu/szepulj/20120120-puha-es-szexi-ajkak-3-tuti-hazi-modszerrel.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.