Pinkre lakkozta a körmét a színésznő férje! - Heti beauty-mustra

fashion week frizura körömlakk sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megszoktuk, hogy a férfi rock- és popsztárok néha feketére lakkozzák a körmeiket, az viszont még nekünk is sok, hogy egy pasi pink körmökkel jelenjen meg nyilvános eseményen. A héten viszont erre is láttunk példát.
A hét trendje: a piros rúzs





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Holliday Grainger, Leighton Meester és Amber Heard

Drámai ajkak: igen és nem

A sötét ajkak újra fókuszba kerültek. Évekig szinte tilos volt bordó, barna vagy kékeslila árnyalatú rúzst viselni, most viszont újra divatosak ezek a drámai árnyalatok. Persze nem mindegy, ki használja őket. Amíg Rihannának például remekül áll, addig Michelle Williams olyan vele, mintha nyers májdarab lenne a szája helyén.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna és Michelle Williams

Füstös smink: igen és nem

Britney Spears teljesítménye a vörös szőnyegen is mindig hullámzó volt. Úgy tűnik, az énekesnő az évek alatt sem tanulta meg, miért kell profi sminkest és fodrászt hívni, mielőtt megjelenik valahol. Ez a smink olyan, mint két leplezhetetlen monokli. Jobban járt volna, ha kölcsönkéri Milla Jovovich vagy Berenice Marlohe francia színésznő sminkesét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Britney Spears, Milla Jovovich és Berenice Marlohe

Tipp! A világ leghíresebb férfi testei! Kattints a galériáért!


Kócos haj: igen és nem





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Hendricks, Penelope Cruz és Alyssa Miller

Hangsúlyos szempilla: igen és nem

A hangsúlyos szempilla nagyon sokat dob a megjelenésen - feltéve, hogy ízlésesen van tálalva. Jessica Alba nagy mestere ennek. A színésznő az ajkaira rúzzsal, a tekintetére méretes szempillákkal hívta fel a figyelmet. Ashanti viszont a túlzások mestere, már ha lehet egyáltalán mesternek nevezni valakit, aki seprűnyi szempillákkal és a homlokát körbeölelő hajfonattal érkezik valahova.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba és Ashanti

Körömlakk: nem!

Jessica Alba képeit nézegetve furcsa dologra lettünk figyelmesek. A gyönyörű színésznő férjével, Cash Warrennel érkezett a New York-i divathét egyik bemutatójára. A közeli képeken nem látszik, hogy a férfi egyik kezén a körmei pinkre vannak lakkozva, mivel a fotóst látva ökölbe szorította azt. A távoli fotókon viszont nagyon is kivehető a bizarr szín. A legnagyobb jóindulattal azt feltételezzük, hogy nagyobbik lányuk műve az egész.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba és Cash Warren

Átalakítunk! Elbűvölő nő lett Klaudiából! Kattints a galériáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.