Aki eddig nem ismerte Adrienne Bailon nevét, az a következő ruha láttán nyomban az eszébe vési az amerikai celeblány arcocskáját.


A huszonkilenc éves Adrienne Bailon neve inkább a tengerentúlon ismert: a színésznőként, dalszerzőként, táncosnőként és tévés személyiségként tevékenykedő hölgy többek között a The Cheetah Girls banda tagja, emellett műsort is vezet az MTV-n. Adrienne két évig randizott Rob Kardashiannal, így természetesen ő is bekerült a família valóságshow-jába.

Forrás: AFP

Adrienne a napokban egy igen megdöbbentő ruhakölteményben parádézott. A sztár a fekete dzsekije alatt egy olyan ruhát viselt, melyből tényleg mindene kilátszott, sőt, az alsóneműt csak egy jól sikerült fazongyanta helyettesítette. A sztárocska nem húzott bugyit a teljesen átlátszó, fekete anyag alá, időközben azonban történt egy kis malőr: a ruha krémszínű része leszakadt, így Miss Bailon minden egyes porcikája kilátszott. De ez őt láthatóan cseppet sem zavarta, és ahelyett, hogy a női mosdóban okosan megoldotta volna a ruhabakit, inkább molyogva pózolt a kamerák előtt. Szerinte ez biztos szexi volt - szerintünk inkább ciki.Brutális frizurát csináltatott az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-brutalis-frizurat-csinaltatott-az-enekesno-kesha.html Átalakítunk! Francia színésznő lett Beábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120306-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Sztárok legbizarrabb cipőihttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-sztarok-legbizarrabb-cipoi.html Felismerhetetlen lett a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-felismerhetetlen-lett-a-nepszeru-enekesno-katy-perry.html Rágóguminak öltözött a stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120223-ragoguminak-oltozott-a-stilusikon-michelle-williams.html