gazdasági válság Colin Farrell ingatlanpiac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek is megsínylették a válság okozta ingatlanpiaci problémákat.

A szívtipró hollywoodi színész, Colin Farrell több mint 2,27 milliárd forintos beruházást hajtott végre szülőhazájában, Írországban - a színész 2004 és 2007 között 14 ingatlant vásárolt a szigetország fővárosában - írja a Stop.hu.

AFP
AFP

A sztár ideje nagy részében dublini és Los Angeles-i otthonai között ingázott, mostanában azonban Colin is sokat idegeskedik a házai miatt, mivel Dublinban az ingatlanok értéke jelentősen csökkent a válság miatt. Az egykor nagyszerű befektetések ma már nem jövedelmezőek, sőt, csődbe juttatják az embert. Piaci elemzők szerint az ingatlancsomag értéke ma már nem haladja meg az 1,05 milliárd forintot, ami azt jelenti, hogy Farrell több mint 50 százalékot bukott eddig az üzleten. Reméljük, ezek az anyagi gondok azért még nem okoznak fejfájást a népszerű sármőrnek.

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.