Nem minden zsír ugyanolyan: Ezek a koleszterint növelő zsírok!

koleszterin zsírszegény telített zsírsavak zsírok túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsír nélkül nem lehet élni. Számos fontos vitamin csak zsírban oldódik, és így a vitaminhiányos állapot elkerüléséhez elengedhetetlen a megfelelő zsírfogyasztás. Az azonban már nem mindegy, milyen zsírokat fogyasztunk, hiszen vannak olyanok, amelyek még az ajánlott mennyiségben is károsak lehetnek, például növelik a koleszterinszintünket.
Fekete Krisztina dietetikus, egészségfejlesztő a Videoklinika.hu adásában beszélt arról, milyen zsírokat érdemes fogyasztanunk, ha szeretnénk megelőzni a koleszterinproblémákat.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Így tartsd a súlyod! Tippek a jojó-effektus elkerülésérehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120319-igy-tartsd-a-sulyod-tippek-a-jojoeffektus-elkerulesere.htmlTényleg hizlalnak a fogamzásgátlók?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-tenyleg-hizlalnak-a-fogamzasgatlok.html326 kilót nyomnak együtt - Ők Magyarország legsúlyosabb házaspárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120309-326-kilot-nyomnak-egyutt-ok-magyarorszag-legsulyosabb-hazasparja.htmlTorna túlsúlyosaknak - ezek a legjobb zsírégető mozgásformákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-torna-tulsulyosaknak-ezek-a-legjobb-zsiregeto-mozgasformak.htmlNehezen jön össze a baba? A túlsúly is okozhatja!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-nehezen-jon-ossze-a-baba-a-tulsuly-is-okozhatja.htmlSikertörténet: "Könnyek között üvöltöttem, hogy igenis le tudok fogyni!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-sikertortenet-3-honap-alatt-majdnem-30-kilot-fogyott-niki.html"Megőrülök a sajtokért, de nem bírja a gyomrom" - Így lúgosít Szabó Győzőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-megorulok-a-sajtokert-de-nem-birja-a-gyomrom-igy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.