Victoria Beckham meglepő oldalát mutatta meg nemrég: igazi anyukaként saját készítésű harapnivalókkal lepte meg fiai iskoláját.


Forrás: Twitter

A fiúk iskolájában nemzetközi ételkóstolót tartottak, ez pedig arra sarkallta Mrs. Beckhamet, hogy meglátogassa a konyháját. A sztáranyuka így besegített három fiának a sütésbe - tradicionális brit ételeket készítettek a Los Angeles-i iskolába. "Iskolai feladat! Nemzetközi ételnap Romeo és Cruz sulijában, most nekikezdünk a készülődésnek" - írta Victoria a közösségi oldalán.

Forrás: Twitter
"Most fejeztem be a főzést! Büszek vagyok arra, hogy brit lehetek!"
- írta Victoria a Twitteren

David biztosan meglepődött azon, hogy neje konyhatündérré avanzsált, bár lássuk be, túl nagy fába nem vágta a fejszéjét: Victoria és a gyerekek ugyanis kolbászos rudacskákat készítettek, emellett sajtot és ananászt díszítettek angol zászlóval. Vic nemrég elárulta, a tengerentúlon is angol élelmiszerboltokban szeret vásárolni, ahol honvágya támad a hazai ételek láttán.



Bevált házi praktikák makacs foltok ellenhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120320-bevalt-hazi-praktikak-makacs-foltok-ellen.html Mi lesz velük? Családjával együtt utcára kerülhet VV5 szereplőjehttp://www.life.hu/hazitunder/20120319-valovilag-vv-feco-utcara-kerul-ket-gyerekkel.html Egyszerűen pazar: ebbe a manhattani lakásba költözött Courtney Lovehttp://www.life.hu/hazitunder/20120314-egyszeruen-pazar-ebbe-a-manhattani-lakasba-koltozott-courney-love.html 7 élelmiszer, amellyel diéta nélkül is fogyhatszhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120314-7-elelmiszer-amellyel-dieta-nelkul-is-fogyhatsz.html Meghalt a világ legcsúnyább kutyájahttp://www.life.hu/hazitunder/20120315-meghalt-a-vilag-legcsunyabb-kutyaja.html Új családtag érkezett a Megasztár szerelmespárjáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120314-igy-el-a-megasztar-szerelmesparja-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras.html