Willow Smith mostanában úgy néz ki, mint egy kis kobold.

Will Smith és Jada Pinkett Smith lányát teljesen beszippantotta a sztárvilág - állandóan botrányos külsővel mutatkozik. A napokban Willow-t tüsire nyírt, zöld hajjal kapták lencsevégre. A kislány Beyoncéhoz igyekezett, hogy meglátogassa a sztár kisbabáját, Blue Ivy Cartert.

Northfoto

Willow külsején mostanában mindig megbotránkozunk, hiszen a sztárcsemete mindössze tizenegy éves, ennek ellenére a huszonéves celebeket is lepipálja - már ami a feltűnési viszketegségét illeti. Ha már most így fest a gyereksztár, akkor vajon mi lesz vele tíz év múlva?

 

 

Öltözz a múlt századból! - Három évtized, három stílushttp://www.life.hu/legytrendi/20120319-tavaszi-trendek-oltozz-a-mult-szazadbol-harom-evtized-harom.html Ezekkel a színekkel frissítsd fel a gardróbod tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120319-tavaszi-trendek-ezekkel-a-szinekkel-frissitsd-fel-a-gardobod-tavaszra.html Kifutóról az utcára: 5 izgalmas tavaszi táskatrendhttp://www.life.hu/legytrendi/20120314-tavaszi-trendek-kifutorol-az-utcara-5-izgalmas-tavaszi-taskatrend.html Átalakítunk! Igazi bombanő lett Viki, a szerény óvónénihttp://www.life.hu/legytrendi/20120320-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html 7 cipő, amire szükségünk lesz tavasszalhttp://www.life.hu/legytrendi/20120314-7-cipo-amire-szuksegunk-lesz-tavasszal.html A kedvenc tavaszi trendjeink a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120312-tavaszi-divathet-a-kedvenc-tavaszi-trendjeink-a-voros-szonyegrol.html