Vajon mi történt vele? Teljesen megváltozott a fiatal színésznő

Rooney Mara A tetovált lány átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyoma sincs a fekete, borotvált hajnak és a testékszereknek: Rooney Mara teljesen átalakult.

A tetovált lány című film sztárja a nagy sikerű filmben igazán meghökkentően festett: fekete, borotvált haja, rengeteg testékszere, tetoválásai és ijesztő ruhái nem voltak éppenséggel bizalomgerjesztőek. A fiatal színésznő most ismét teljesen átalakult, aminek megint egy filmszerep az oka.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

A sztár mostanában forgatja a Bitter Pill című mozit Channing Tatummal és Jude Law-val. Az új filmhez pedig új külső jár: a napokban konszolidált ruhában és hosszú, barna fürtökkel jelent meg New Yorkban, a forgatáson. A bájos színésznő persze póthajat kapott, de igazán remekül fest ezzel a frizurával: természetessége és mosolya egészen más emberré teszik, már nyoma sincs az általa megformált, kissé depresszív Lisabeth Salandernek. Hiába, Rooney Mara remek színésznő, igazi átváltozóművész, és még csak 26 éves!

Tipp! Mindig más frizurával lepi meg közönségét a gyönyörű színésznő. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.