Salma Hayek-nek nem könnyű mostanában: férjétől igen magas gyerektartást követel a férfi egykori kedvese, a modell Linda Evangelista.


Linda Evangelista nemrég elárulta, hogy Salma Hayek férje, az ő egykori kedvese, Henri Penault azt akarta, Linda vetesse el azt a babát, aki egykor tőle fogant. A modell ezt a bíróságon mondta el: a szépség ugyanis jelenleg gyerektartást követel a milliárdos Henri Penault-tól. Evangelista tavaly fordult a bírósághoz, és adta be a 46 ezer dolláros gyerektartás iránti igényét. Kisfia, Augustin James ötéves. A gyermek akkor fogant, amikor Pinault egy ideig külön élt Salma Hayektől.

Forrás: AFP
Linda Evangelista és Salma Hayek férjével

A modell ügyvédje, William Beslow igen fifikásan közelíti a dolgokat: a bíróságon azt hozta fel Pinault ellen, hogy az üzletember hátat fordít a családnak, és nem teljesíti a kötelességét, mint a gyerek vér szerinti apja. Ráadásul a milliárdos arra buzdította szeretőjét, Lindát, hogy vetesse el a gyereket - ez sem vet túl jó fényt az apára. Evangelista a pénz mellett egy 13 milliós birtokot is kérne a gyereknek - éppen olyat, amilyet a férfi a Hayekkel közös gyermekük nevére iratott. A szépség szerint ő egész nap dolgozik, a gyerek mellé pedig bébiszitter, sofőr és testőr is kell egész napra, hogy el ne rabolják. Állítása szerint ő nem azért követel ennyi mindent, mert Pinault nagyon tehetős, hanem mert azt az életszínvonalat akarja biztosítani fiának, amit korábban megszokott.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Trendi gyerekruhák olcsón: a legjobb turik Budapestenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120503-trendi-gyerekruhak-olcson-a-legjobb-turik-budapesten.html Egyértelműen az apjára hasonlít! Íme, Alanis Morissette kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120328-egyertelmuen-az-apjara-hasonlit-ime-alanis-morissette-kisfia.html Egyelőre megmenekült a börtöntől Geréb Ágnes - A köztársasági elnök dönt a sorsárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120502-egyelore-megmenekult-a-bortontol-gereb-agnes-a-koztarsasagi-elnok.html Hogyan lehet pillanatok alatt lefogyni? Az aranytorkú énekesnő elárulta a titkothttp://www.life.hu/anyaskodj/20120502-hogyan-lehet-pillanatok-alatt-lefogyni-az-aranytorku-enekesno-elarulta-a.html Optimista vagy pesszimista a gyermeked? Így olvass a színeiből!http://www.life.hu/anyaskodj/20120427-optimista-vagy-pesszimista-a-gyermeked-igy-olvass-a-szineibol.html