Kiderült, miért képtelen teherbe esni a hercegnő a tavalyi esküvő óta - Pedig próbálkoznak

terhesség hercegnő szülés Charlene Wittstock Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kikészült a monacói Charlene hercegnő, mert képtelen trónörököst szülni férjének.

Amikor tavaly olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint Albert herceg sorozatosan csalja Charlene-t, és ráadásul nem is kettő, hanem három szerelemgyermek is született az afférokból, kitört a botrány. A nyári esküvő előtt a szőkeség háromszor akart visszaszökni hazájába, Dél-Afrikába, ám a határról vissza kellett térnie az udvarba. Hogy mindenki jól járjon, férjével titkos egyezséget kötött, miszerint ha örököst szül neki, utána szabadon távozhat a palotából - írja a Blikk.

AFP
AFP

Ez azonban egyelőre sajnos nem jön össze neki, és nem is valószínű, hogy csalfa férjével örömet okoz neki az újabb és újabb próbálkozás. Az uralkodó egyelőre tagad, a hercegnőn pedig egyre jobban látszik az őrlődés. "Charlene depresszióba esett, hiszen a tavalyi esküvő óta hiába próbál teherbe esni" - állította az egyik francia magazinnak egy udvari alkalmazott.

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!



FECSKE szárnyakon a segítség: KézenFogva Alapítvány a fogyatékos gyermekekért!http://www.life.hu/anyaskodj/20120507-fecske-szarnyakon-a-segitseg-kezenfogva-alapitvany-a-fogyatekos-gyermekekert.htmlElőző élete miatt borotválta le kislánya haját a híres modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120504-elozo-elete-miatt-borotvalta-le-kislanya-hajat-a-hires-modell.htmlMegszületett Majtényi Bálint, a Harcsa Veronika Quartet dobosának hetedik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120504-megszuletett-majtenyi-balint-a-harcsa-veronika-quartet-dobosanak-hetedik-gyermeke.html"Senki nem segített, csak néha rám szóltak, hogy halkabban jajgassak" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120502-senki-nem-segitett-csak-neha-ram-szoltak-hogy-halkabban-jajgassak.htmlTitokban adott életet második kislányának Maggie Gyllenhaalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120504-titokban-adott-eletet-masodik-kislanyanak-maggie-gyllenhaal.htmlMi lesz a házasságával? Durva gyerektartást követelnek a színésznő férjétőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120504-mi-lesz-a-hazassagaval-durva-gyerektartast-kovetelnek-a-szineszno-ferjetol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.