Bryce Dallas Howard színésznőt és négyhónapos babáját először fotózták le a napokban.

Bryce Dallas Howard és pici lánya, Beatrice pompásan érezték magukat a Los Angeles-i napsütésben a napokban. A róluk készült képeket itt nézheted meg. Az Alkonyat vörös hajú vámpírja januárban adott életet kislányának. Beatrice a második baba, Bryce-nak és férjének, Seth Gabelnek már van egy gyermeke, az ötéves Theo.

Forrás: AFP

A vörös hajú édesanya nemrég Gwyneth Paltrow blogjában elárulta, hogy kisfiával 36 kilót hízott, most azonban még ennél is több szaladt fel rá a terhesség alatt. A szülés utáni depressziónak azonban nyoma sincs - a színésznő vallomása szerint barátai és családja segített abban, hogy ne lehessen depressziós. Most azonban a szoptatás mellett legfőbb gondja, hogy lefogyjon, mert szülés ide vagy oda, Bryce valóban túl sokat hízott a babavárás alatt.

Elvesztette kisbabáját az egykori Big Brother-sztár - A bejelentés után történt a tragédiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120510-elvesztette-kisbabajat-az-egykori-big-brothersztar-a-bejelentes-utan.html "Nem bírtam megfogni a fiamat" - Így szültemhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120509-nem-birtam-megfogni-a-fiamat-igy-szultem.html Megszületett a magyar származású színésznő és kedvese első babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120513-megszuletett-chris-hemsworth-es-elsa-pataky-kisbabaja.html Eddig bírta a pelenkák mellett: Kovács Ágit szíve visszahúzza az uszodábahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120511-eddig-birta-a-pelenkak-mellett-kovacs-agit-szive-visszahuzza-az.html Budán fotózták le Bruce Willis babáját!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120511-bruce-willis-babajat-budapesten-fotoztak-le.html Rá sem ismerni, annyira elhízott az egykor csinos Baywatch-sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120510-ra-sem-ismerni-annyira-elhizott-az-egykor-csinos-baywatchsztar.html