babavállalás szülés hízás Bryce Dallas Howard Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bryce Dallas Howard színésznőt és négyhónapos babáját először fotózták le a napokban.

Bryce Dallas Howard és pici lánya, Beatrice pompásan érezték magukat a Los Angeles-i napsütésben a napokban. A róluk készült képeket itt nézheted meg. Az Alkonyat vörös hajú vámpírja januárban adott életet kislányának. Beatrice a második baba, Bryce-nak és férjének, Seth Gabelnek már van egy gyermeke, az ötéves Theo.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vörös hajú édesanya nemrég Gwyneth Paltrow blogjában elárulta, hogy kisfiával 36 kilót hízott, most azonban még ennél is több szaladt fel rá a terhesség alatt. A szülés utáni depressziónak azonban nyoma sincs - a színésznő vallomása szerint barátai és családja segített abban, hogy ne lehessen depressziós. Most azonban a szoptatás mellett legfőbb gondja, hogy lefogyjon, mert szülés ide vagy oda, Bryce valóban túl sokat hízott a babavárás alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.