Ez lehetne a heti mottónk. Nehéz elhinni, de néha a sztárok is a természetes köröm mellett döntenek, és bármilyen előkelő vörös szőnyeges megjelenésről is van szó, hanyagolják a körömlakkot és a francia manikűrt. A néha lenőttnek tűnő, ámde mesterien kitalált színátmenetes hajak is arról árulkodnak, hogy nem kell állandóan makulátlannak és tökéletesnek tűnni. Persze még mindig akad egy-két olyan híresség, aki a természetellenességre és az extremitásra esküszik, mégha ez néha ki is csapja a biztosítékot.


Trendi a színátmenet!

Van, aki szerint igénytelen hatást kelt, van, aki pedig úgy gondolja, hogy igenis lehet szexi a lenőtt sörény. Ki ne emlékezne Shakira Underneath Your Clothes klipjére 2008-ból, ahol a barna lenövés furcsa módon egyáltalán nem tűnt cikinek. Vagy ott van Sarah Jessica Parker, aki a Szex és New Yorkban többször is lenőtt frizurát viselt. Idén nyáron az előbbiek jóval finomított verziója hódít, ugyanis divatba jött a színátmenet. Salma Hayek is a legújabb trendnek hódol, ő fekete tincseit dobja fel karamellszínű végekkel. Margarita Ortega, a kolumbiai származású színésznő hajkoronája is a szőke és barna színek megannyi árnyalatában tündököl.

Forrás: AFP

Á la natur

Azt már tudjuk, hogy mennyire fel tud dobni egy ruhát egy vadító körömlakk, mégis időről időre feltűnnek kedvenc celebjeink körömlakk nélkül is. Ez is bizonyítja, hogy a natúr köröm is lehet szép, és kifinomultabbá teheti a megjelenést. A Hófehérke és a vadász madridi bemutatóján Kristen Steward kék, csipkeberakásos ruhájához remekül illett színtelen körme, és kolléganője Charlize Theron is inkább piros ruhájára helyezte a hangsúlyt. A héten a brazil szupermodell, Gisele Bündchen körmei is natúrban pompáznak - ellensúlyozva merész csipkefelsőjét.

Forrás: AFP

Lady Gaga már megint Szörnyella de Frászra hajaz!

Szinte nem telik el hét anélkül, hogy Lady Gaga ne sokkolna minket megjelenésével. A divatikonná avanzsált énekesnő nem fél semmiféle kritikától, öntörvényűségén még a legnagyobbra tartott divatkritikusok sem tudnak változtatni csípős nyelvükkel. Tudjuk, hogy divat a póthaj, de azért mindennek van határa - a többféle szőke és barna tincsekből összetákolt hajkoronát még egy fiatalabb kiadású Szörnyella de Frász is megirigyelhetné. Nicki Minajról azt tartják, hogy olykor még vadabb és elképesztőbb megnyilvánulásokra is képes, mint Lady Gaga! Hajszíne a napszakokkal együtt változik: visszatérő kedvencei a szőke - vagy inkább sárga? - és a rózsaszín legharsányabb árnyalatai. Ez már talán kicsit sok.

Forrás: AFP

Cseréld drámaira a rúzsod! - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120511-heti-beautymustra-csereld-dramaira-a-ruzsod.html Túlzásba estek a sztárok - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120504-tulzasba-estek-a-sztarok-heti-beautymustra.html A kékre buknak a sztárok - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120427-heti-beautymustra-a-kekre-buknak-a-sztarok.html Kiszőkült a szexi barna színésznő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120419-heti-beautymustra-kiszokult-a-szexi-barna-szineszno-olivia-wilde.html Copffal ránctalanítanak a sztárok - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120413-copffal-ranctalanitanak-a-sztarok-heti-beautymustra.html Extrém szépségek a vörös szőnyegen - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120314-extrem-szepsegek-a-voros-szonyegen-heti-beautymustra.html