Cannes-ban minden híresség és sztárocska igyekszik a legjobb formáját hozni. Ez van, akinek sikerül és persze van, akinek nem.


Lady Victoria Hervey mindenképp be szeretett volna kerülni az idei cannes-i filmfesztivál fotóalbumába. A harmincöt éves arisztokrata a Chopard Mystere partin vett rész olyan sztárokkal, mint Sean 'Diddy' Combs és Kelly Brook. A modell azonban nagyon nem találta el a tökéletes alkalmi ruhát, helyette lehetetlenül ízléstelen kreációban pompázott.

AFP

Az már biztos, hogy idén hódítanak az átlátszó ruhák, Lady Victoria azonban nem a legjobb darabot választotta. Az ezüstszínű, csicsás ruha hátával még nem is lett volna semmi baj, elölről nézve viszont kész katasztrófa volt. Az alkalmi darab ugyanis nem takart szinte semmit, így jól látszott a modell hófehér alsóneműje és a mellei is. Azt nem tudjuk, miért gondolta azt az arisztokrata hölgy, hogy érdemes a testét közszemlére tenni, ráadásul pont egy vörös szőnyeges eseményen. Az már csak hab volt a tortán, hogy az arisztokrata szőkeség az ezüst ruháját ezüst szandállal és ezüst szemsminkkel dobta fel - ez már tényleg túl sok a "jóból".Szörnyen néz ki az egykor szépséges színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120523-szornyen-nez-ki-az-egykor-szepseges-szineszno-vanessa-paradis.html Közönségesen öltözött fel a francia modell a vörös szőnyegrehttp://www.life.hu/legytrendi/20120522-kozonsegesen-oltozott-fel-cannesban-sarah-marshall.html Átalakítunk! Mesés színekben pompázik Adriennhttp://www.life.hu/legytrendi/20120522-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Sztárgardrób: Janicsák Vecahttp://www.life.hu/legytrendi/20120521-sztargardrob-janicsak-veca-az-ez-zsir-arca.html Palvin Barbara elbűvölte Cannes-thttp://www.life.hu/legytrendi/20120520-a-cannesi-voros-szonyegen-pozolt-a-gyonyoru-magyar-modell-palvin.html Mentamánia - Így viseld a nyár kedvenc divatszínéthttp://www.life.hu/legytrendi/20120515-divat-2012-nyar-mentamania-igy-viseld-a-nyar-kedvenc.html