fashion week stílusmustra meztelen Hollywood cipő vörös szőnyeg divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kivetkőzés már nem divat. A sztárok inkább elkendőzik a bájaikat, egyre divatosabb a hosszú ujjú alkalmi ruha és a maxiszoknya. Vannak viszont, akik nem tudnak lemondani a magamutogatásról...

Heti trend: átlátszó matériák

Az átlátszó anyagok trendje évek óta jelen van a kifutókon, de az utóbbi időben már a sztárok között is egyre népszerűbb az újfajta testmutogatás. Coco Rocha szupermodell a kifutón valószínűleg eleget viselt áttetsző ruhákat, a vörös szőnyegre ezért visszafogottabb darabot választott. A héten rajta kívül az 53 éves Madonna bújtatta acélosra dolgozott testét olyan ruhába, amelynek a szoknyarésze és a hosszú ujjai is áttetszőek és sokat sejtetőek voltak. Ez az összeállítás igencsak visszafogott volt ahhoz képest, amit Melody Thortonnak, a Pussy Cat Dolls volt "énekesnőjének" sikerült magára kapnia. A hölgy egyrétegű, testszínű csipkeruhát vett magára. A közönséges darabra lényegében teljesen felesleges volt pénzt költenie, ennyi erővel egyetlen szoknyában is kiállhatott volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Felejtsd el a bokacsizmát!

Az egy dolog, hogy a sztárok más dimenzióban élnek, de hogy egy másik bolygón is laknak, azt nem gondoltuk volna. Míg mi vidám tavaszi cipőkről álmodozunk, ők ragaszkodnak a komoly, kora tavaszi bokacsizmáikhoz. Jessie J. önmagához képest még szolidan öltözött fel, de erről a rettenetes cipőről lemondhatott volna. Ugyanígy Charlize Theronnak is jobban állt volna egy kedvesebb és finomabb lábbeli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szexi képek Charlize Theronról. kattints a képre!

Viselj színes cipőt!

Ez a tavasz a vibráló színekről is szól, ahogy azt néhány vörös szőnyeges összeállításnál is tetten érhettük. Audrina Patridge izzó, korall színű ruhájához pink és lila kiegészítőket választott. Rose McGowan különleges, pixelmintás ruháját élénk rózsaszín cipővel dobta fel. Aki fél ezeket a színeket egymással viselni, annak érdemes egy-egy izgalmas darabot, például egy színes táskát vagy cipőt beszereznie, amellyel feldobhatja a megjelenését.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!


Válassz különleges mintákat!

Az újfajta állatmintákról már mi is írtunk. A kedves madármintás ruha nemcsak a mi, hanem a nemrég botoxbotrányba keveredett Ashley Judd kedvence is. Freida Pinto a Prada ötvenes éveket idéző, sportautó-mintás ruháiból választott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

További bakiparádé

A gyönyörű, tökéletes adottságokkal rendelkező Paula Patton valamiért továbbra is ragaszkodik a kislányos darabokhoz, amelyekhez szemernyi vagányságot sem tud csempészni a fekete platformcipővel és az övvel. Kelly Overtonnak is gyakorolnia kell még a color-blocking trendet, pedig volt már rá egy éve, hiszen ez a tavalyi tavasz és a nyár slágere volt. Jenny 'JWOWW' Farley falatnyi ruhája az Éden Hotel szereplőinek egyenruháját idézi. A csillogó ezüstszín ráadásul pont ott erősíti, ahol nem kellene.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!



Nagyot bakizott a híres színésznő unokája - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120329-nagyot-bakizott-a-hires-szineszno-grace-kelly-unokaja-heti.htmlÍzléses és ízléstelen dekoltázsok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120323-izleses-es-izlestelen-dekoltazsok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlIdegen tollakkal ékeskedett a hercegné - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120314-idegen-tollakkal-ekeskedett-a-hercegne-heti-stilusmustra.htmlHelen Mirren budapesti divatdobása - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120309-helen-mirren-budapesti-divatdobasa-heti-stilusmustra.htmlBugyivillantás az Oscar után - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120301-bugyivillantas-az-oscar-utan-heti-stilusmustra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.