Peaches Geldof már párszor kiérdemelte a legrosszabbul öltözött sztár címét a közelmúltban - köszönhetően eklektikus ízlésének.


A 23 éves lány biztosra megy, és már most hasonlóan izgalmas ruhákba bújtatja pár hetes kisfiát, Astalát, hogy a srác később se ijedjen meg a merész daraboktól. A sztáranyuka több képet is feltöltött a Twitterre, amelyeken Astala egy bézs színű, kötött kalapot és egy barnásszürke, kézzel készített pulcsit visel. Ízlés és ruhák ide vagy oda, a kisfiú elképesztőan aranyosan mutat a fotókon!

www.twitter.com
Kattints a képre a többi fotóért!

A pindurka Astala Peaches és Tom Cohen első gyermeke. Áprilisban született, és anyukája lelkesen szoptatja: "Fantasztikus a tudat, hogy én vagyok életének a forrása, hogy azzal táplálkozik, amit az én testem termel." Az ifjú anyuka nagyon sajnálja, hogy édesanyja nem élhette meg unokája születését, de gondolatban mindennap vele van, érzi a közelségét.Kedélyjavító és vitamindús: te megennéd a méhlepényed?http://www.life.hu/anyaskodj/20120611-kedelyjavito-es-vitamindus-te-megenned-a-mehlepenyed.html Megmutatta a pocakját is: kisbabát vár az RTL Klub mosolygós műsorvezetőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120611-vegre-elarulta-kisbabat-var-dombovari-vanda.html 4 évesen magas sarkúban, miniszoknyában, műszempillávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120608-4-evesen-magassarkuban-miniszoknyaban-muszempillaval.html Majka még mindig nem vette nevére a gyerekét - Mi lehet a baj?http://www.life.hu/anyaskodj/20120610-majka-meg-mindig-nem-vette-nevere-dundikaval-kozos-gyereket-.html Kiköpött apja a kis Charlotte Gracehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120530-kikopott-apja-a-kis-charlotte-grace.html