Rachel Weisz jobban tette volna, ha kétszer is átgondolja, miben lép ki az utcára.A szépséges világsztár nemrég nagyot bakizott: edzőcipőt húzott, és így vásárolgatott a városban. Ezzel még nem is lett volna semmi baj, ha a cipő nem úgy néz ki, ahogy. Körülbelül húsz éve volt trend az égvilágon mindenhez edzőcipőt húzni, ma azonban a fitnesztermeken és egy jó kis sportos programon kívül nincs olyan mentség, ami elfogadható volna, ha egy nő ilyet visel hétköznap.

Northfoto

Manapság ugyanis a kényelem sem lehet kifogás, hiszen temérdek olyan trendi, lapos sarkú lábbeli közül választhatunk, melyek szintén kényelmesek egy kis városi rohangáláshoz. Az utcai sportos cipőktől kezdve a balerinacipőkön és a papucscipőkön át a vékony anyagú csizmácskákig minden trendibb és igényesebb viselet egy nő számára, mint az agyonhordott, stílustalan, bumfordi edzőcipő.

 

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után!Farmer: a gardróbok kaméleonjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120622-a-gardrobok-kameleonja-igy-viseld-a-farmert-randin-buliban.html Imádja a brutális méretű, színes gyűrűket Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/legytrendi/20120621-imadja-a-feltuno-gyuruket-arnold-schwarzenegger.html Bizarr szerelésben mutatkozott a mindig stílusos szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120622-bizarr-szerelesben-mutatkozott-a-mindig-stilusos-szupermodell-elle-macpherson.html Mintha a budapesti aluljáróból öltözött volna a milliárdos örökösnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120622-dominanak-oltozott-az-orokosno-paris-hilton.html Kreatív káosz a csuklónhttp://www.life.hu/legytrendi/20120622-kreativ-kaosz-a-csuklon-viselj-minel-tobb-karkotot-ez.html Pókasszonynak öltözött a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120619-pokasszonynak-oltozott-a-szineszno.html