Gönczi Gábort mostanában gyakran látni egy tündéri kislány társaságában.


Gönczi Gábor most már a saját bőrén is megtapasztalhatja, hogy milyen is lehet a szülői felelősség. Ugyan ő még nem lett édesapa, viszont hivatalosan a keresztapukája lett egy tündéri kislánynak. A sors ajándékának tartja, hogy ilyen megtisztelő feladatot kapott, annál is inkább, hiszen a kislányt épp úgy hívják, mint a feleségét, Csillát.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

Gábor a Facebook-oldalán még azt is megosztotta barátaival, rajongóival, hogy bizony ő adta a kis Csillának az első igazi fagyit. Vajon mikor jön el a pillanat, amikor saját gyermeket vállalnak Tatár Csillával? A pár egyelőre azt mondja, még néhány évet várnak a családalapítással, addig is a karrierükre koncentrálnak.Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és vagyunk? Akkor gyere vissza este 10 után a Life.hu-ra, mert a szerda esti LifeNight-ban egy pasi megmondja, mit gondol arról, amikor valaki lefekszik az anyja barátnőjével, láthatsz egy videót egy igazi Vámpírasszonyról, illetve a szerdai szexhoroszkóp áttanulmányozása után egy modell meztelen fenekével is megajándékozunk. ;-)Megszületett a Grace klinika sztárjának harmadik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120625-megszuletett-a-grace-klinika-sztarjanak-harmadik-gyermeke.html Édesanyja tökéletes hasonmása Alec Baldwin lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-edesanyja-tokeletes-hasonmasa-alec-baldwin-lanya.html Dolly Parton szerint boldog házasságának titka, hogy nem született gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-dolly-parton-szerint-boldog-hazassaganak-titka-hogy-nem-szuletett-gyermeke.html "Biztos, hogy az én gyerekem?!" - Egy különös jelenség, ami megzavarhatja a szülőkethttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-vercsoportzavar-a-bombayjelenseg-ami-megzavarhatja-a-szuloket.html