Arról már korábban is írtunk, hogy babát vár az egykori gyereksztár, Anna Paquin. A napokban azonban kiderült: a színésznőnek ikrei lesznek.

A True Blood sorozat szépsége állítólag repdes a boldogságtól. A nagy hírt persze nem ő, hanem sorozatbeli kollégája, Sam Trammell árulta el először, akinek szintén ikrei vannak. Anna és férje, Stephen Moyer azóta már megerősítették a hírt, és azt is elmondták, így még sokkal több tennivaló vár majd rájuk.

Forrás: AFP

Trammell nemrég nyilatkozott a US Weekly magazinnak, és mesélt bűbájos, tizenegy hónapos ikreiről is, és persze Annáról. "Annyira izgulok már értük. Már küldtünk nekik különleges ajándékot. Az a vicces ebben, hogy a True Blood lassan olyan lesz, mint egy ikershow."

A színész igyekszik sok hasznos tanáccsal ellátni kolléganőjét, aki nagyon szívesen veszi a segítséget, hiszen maga is tudja, hatalmas feladat előtt áll. Anna férjének, Moyernek egyébként már van két gyermeke: Lilac 10,  Billy pedig 12 éves.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Pikáns témákkal várunk hétköznap este 10 után a Life.hu-n!
Eddig nem beszélt róla! Tündéri kislánnyal bővült Gönczi Gábor családjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120627-eddig-nem-beszelt-rola-tunderi-kislannyal-bovult-gonczi-gabor-csaladja.html Tündéri fotókon az Eb sztárpapái és sztárcsemetéihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120626-tunderi-fotokon-az-eb-sztarpapai-es-sztarcsemetei.html Óvatosan a babaápoló szerekkel! - 7 összetevő, amivel vigyázzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-ovatosan-a-babaapolo-szerekkel-6-osszetevo-amivel-vigyazz.html Megszületett a Grace klinika sztárjának harmadik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120625-megszuletett-a-grace-klinika-sztarjanak-harmadik-gyermeke.html Cuki videó: Ilyen egy igazi kisördög!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120626-cuki-video-ilyen-egy-igazi-kisordog.html Édesanyja tökéletes hasonmása Alec Baldwin lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-edesanyja-tokeletes-hasonmasa-alec-baldwin-lanya.html