Hihetetlen a hasonlóság Liam Gallagher és fiai között.

A népszerű zenész két fia, Gene és Lennon hihetetlenül hasonlítanak édesapjukra. Apát és fiait a napokban London északi részén fotózták le, ahol épp egy gyorsétterembe igyekeztek - a róluk készült képeket itt nézheted meg.

AFP

A 11 és 12 éves fiúknak a szemöldöke és a haja is éppen olyan, mint a híres apukának. Az idősebb fiú, Lennon anyukája a színésznő Patsy Kensit. A fiatalabb fiú, Gene édesanyja pedig az All Saints egykori énekesnője, Nicole Appleton. Az énekesnő és Liam még 2000-ben találkoztak, ám a nő ekkor még Robbie Williams menyasszonya volt. Liam azonban olyan hatással volt a nőre, hogy szakított Robbie-val, és hozzáment az Oasis frontemberéhez. Liamnak egyébként még van egy lánya is, Molly, aki a zenész és Lisa Moorish dalszerző rövid liezonja után született.

"A saját kényelmetek fontosabb, mint a baba élete?" - Két édesanya az otthonszülésrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120712-otthonszules-pro-es-kontra-ket-edesanya-beszelgetese.html Második babáját várja Penelope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120712-masodik-babajat-varja-penelope-cruz.html 66 évesen apa lesz a híres rendezőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120711-david-lynch-rendezo-66-evesen-apa-lesz.html Íme, a tíz legcukibb babavideó!http://www.life.hu/anyaskodj/20120711-ime-a-tiz-legcukibb-babavideo.html Kenyérre keni kislánya a szexis akciósztárthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120704-kenyerre-keni-kislanya-a-szexis-akciosztart.html