"Gyere, gurulj velünk" - így hívják szórakozni az 50 kilós lányok munka után Gizellát, aki a túlsúly hátrányait az élet összes színterén megtapasztalta már. Szülés után egyszer csak elkezdtek felszökni rá a kilók, ami sehogyan sem tud lemenni, ezért a baráti körében, karrierjében, családjában, mindenhol csalódások és hátrányos megkülönböztetések érik.

Dr. Belső Nóra pszichiáter szerint gyakori eset, ha valakinél a nőiesség elvesztését jelenti az, ha meghízik, sőt, az emberek a felszedett kilókkal az önbecsülésüket veszítik el.

Figyelem!
Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!Palya Bea babát vár, de nem akárhogyan!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120724-palya-bea-babat-var-jogazik-szaunazik-kontakt-improvizacios-tanccal-tartja.html Majdnem 100 kilóról fogyott le Keleti Andihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120612-keleti-andi-90-kilorol-fogyott-le.html Jáksó László: Voltam már 96 kiló ishttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120706-jakso-laszlo-voltam-mar-76-es-98-kilo-is.html Xantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.html Jön az aranykor - Pataki Attila lemondott az alkoholról, hogy többet lásson abból, ami körülötte történikhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120725-pataki-attila-lemondott-az-alkoholrol-es-a-husrol-csak-halat.html