A cukorgyantáról életemben először két éve hallottam. Épp egy riportot készítettem a témában, amikor feltűnt, hogy ez nem is bonyolult dolog. Csak egy kis víz, cukor meg citromlé kell hozzá. Hazamentem, kerestem egy receptet és megpróbálkoztam vele.


Elsőre katasztrófa, nyúlt jobbra-balra, valamit elronthattam. Jó ideig nem is volt eszemben újra nekifutni a cukorgyanta készítésének, de idővel rengeteg levelet kaptam a témával kapcsolatban. Végül megembereltem magamat, és másodszorra láss csodát, sikerült! Azóta ez az egyik kedvencem. Most megmutatom, hogyan csinálom.Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en  és a Facebookon  is!
Illatos, ízes házi kenyér fokhagymával és sajttalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120725-hogyan-legyek-jo-no-illatos-izes-hazi-kenyer-sajttal-es.html Finom lekvár és szörp feketeribizlibőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120718-hogyan-legyek-jo-no-nyar-befozes-gyumolcs-lekvar-szorp-feketeribizli.html Hűsítő uborkaleves nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120711-egyszeru-husito-hideg-uborkaleves-recept-fozes-nelkul-nyarra.html Villámgyors nappali és esti smink fesztiválrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120614-hogyan-legyek-jo-no-villamgyors-nappali-es-esti-smink.html Csinálj férfipólóból dögös ruhát!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120524-hogyan-legyek-jo-no-csinalj-ferfi-polobol-dogos-ruhat.html Feszes kar, has és popsi nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120419-hogyan-legyek-jo-no-tornazz-otthon-feszes-kar-has.html