Az RTL Klub illetékesei komolyan gondolták, amikor azt ígérték, hogy minden nyereményét megpróbálják visszaszerezni csalfa sztárjuktól, Alekosztól.

A csatorna meg is tette az első lépést: sokmilliós inkasszót, vagyis fizetési meghagyást küldött a görög származású valóságshow-hős nyakába. De Alekosz nem hagyta magát, ellentmondással élt a fizetési meghagyással kapcsolatban, így az ügy bíróságon folytatódik - írja a Blikk. A ValóVilág 4. győztese akkor haragította magára az RTL Klubot, amikor felbukkant a konkurens TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában. Az RTL Klub azonnal leállította a havi egymillió forint utalását, letiltották a Maldív-szigeteki álomnyaralást, és elkezdték keresni a lehetőségét, hogyan szerezhetnék vissza tőle a nevére került 30 milliós lakást és a nyereményautót. A csatorna nemrég fizetési meghagyást nyújtottak be Alekosz ellen. A pontos összeg nem ismert, de sokmilliós inkasszóról van szó.

Fotó: TV2

,,Semmit sem mondhatok az ügy állásáról. Egyelőre nem kellett visszaadnom semmit, mindenem megvan, és akár hosszú évekig is elhúzódhat a pereskedés. Ha felajánlják, hogy egyezzünk meg, akkor van esélyük arra az RTL Klubnál, hogy nem a nyilvánosság előtt kell kiteregetni a szerződés összes részletét, amely egy lavinát is elindíthat. A Maldív-szigeteki nyaralást igénybe szerettem volna venni, de az utazási irodában közölték, hogy az RTL Klub lestoppolta az egészet. Vissza akarom kapni az utazásomat " - mondta Alekosz a Blikknek.

A görög hősszerelmesnek a TV2 állja minden per- és ügyvédi költségét - ezt még Hajdú Péter ígérte meg, aki producerként átcsábította az ÖsszeEsküvőkhöz a férfit. ,,Az RTL Klub valóban fizetési meghagyás kibocsátását kérte Alekosz ellen, aki ezzel szemben ellentmondással élt, így az ügy várhatóan ősszel, bíróság előtt fog folytatódni" - vallotta a TV2 ügyvédje, aki Alekoszt is képviseli, dr. Horváth Antal.

 

Újítsd fel a lakást apró trükkökkel anélkül, hogy egy vagyont költenélhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120807-lakasfelujitas-koltseghatekonyan-dekortippek-ha-nem-akarsz-egy-vagyont-kolteni.html Garázsvásárok: oszd meg, élvezd és keress rajtahttp://www.life.hu/hazitunder/20120803-garazsvasarok-nem-kell-engedely-es-adozni-sem-utana.html Pompás lakásban él az X-Faktor bársonyos hangú sztárja - Nézd meg a káprázatos otthont!http://www.life.hu/hazitunder/20120726-xfaktor-takacs-nikolas-megmutatta-uj-lakasat.html Ez aztán a pompás otthon! Íme az állapotos színésznő mesebeli birtokahttp://www.life.hu/hazitunder/20120731-ez-aztan-a-pompas-otthon-ime-reese-witherspoon-mesebeli-birtoka.html Íme VV Éva eddig titkolt barátja - A fiú főz, mos, takarít kedvesérehttp://www.life.hu/hazitunder/20120730-ime-vv-eva-eddig-titkolt-baratja-a-fiu-moz.html 5 megbízható, házhoz szállítós hely Budapestenhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120725-5-megbizhato-hazhozszallitos-hely-budapesten.html Gyümölcsös, krémes finomságok, sütés nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120726-sutes-nelkuli-sutemenyek-gyumolcsos-kremes-finomsagok.html