Vége! Elviszi Alekosz lakását az RTL Klub

luxus Való Világ Alekosz per inkasszó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub illetékesei komolyan gondolták, amikor azt ígérték, hogy minden nyereményét megpróbálják visszaszerezni csalfa sztárjuktól, Alekosztól.

A csatorna meg is tette az első lépést: sokmilliós inkasszót, vagyis fizetési meghagyást küldött a görög származású valóságshow-hős nyakába. De Alekosz nem hagyta magát, ellentmondással élt a fizetési meghagyással kapcsolatban, így az ügy bíróságon folytatódik - írja a Blikk. A ValóVilág 4. győztese akkor haragította magára az RTL Klubot, amikor felbukkant a konkurens TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában. Az RTL Klub azonnal leállította a havi egymillió forint utalását, letiltották a Maldív-szigeteki álomnyaralást, és elkezdték keresni a lehetőségét, hogyan szerezhetnék vissza tőle a nevére került 30 milliós lakást és a nyereményautót. A csatorna nemrég fizetési meghagyást nyújtottak be Alekosz ellen. A pontos összeg nem ismert, de sokmilliós inkasszóról van szó.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

,,Semmit sem mondhatok az ügy állásáról. Egyelőre nem kellett visszaadnom semmit, mindenem megvan, és akár hosszú évekig is elhúzódhat a pereskedés. Ha felajánlják, hogy egyezzünk meg, akkor van esélyük arra az RTL Klubnál, hogy nem a nyilvánosság előtt kell kiteregetni a szerződés összes részletét, amely egy lavinát is elindíthat. A Maldív-szigeteki nyaralást igénybe szerettem volna venni, de az utazási irodában közölték, hogy az RTL Klub lestoppolta az egészet. Vissza akarom kapni az utazásomat " - mondta Alekosz a Blikknek.

A görög hősszerelmesnek a TV2 állja minden per- és ügyvédi költségét - ezt még Hajdú Péter ígérte meg, aki producerként átcsábította az ÖsszeEsküvőkhöz a férfit. ,,Az RTL Klub valóban fizetési meghagyás kibocsátását kérte Alekosz ellen, aki ezzel szemben ellentmondással élt, így az ügy várhatóan ősszel, bíróság előtt fog folytatódni" - vallotta a TV2 ügyvédje, aki Alekoszt is képviseli, dr. Horváth Antal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.