A világ egyik legismertebb szupermodellje, a káprázatos testű Naomi Campbell nem is olyan tökéletes, mint gondoltuk. Döbbenetes fotók keringenek róla az interneten.A párductestű és botrányos életű szépség épp Ibizán nyaral, ott készültek róla azoka a képek is, amelyekről most már az egész világ beszél - jobban mondva beszélne, ha szóhoz jutna a döbbenettől. A 42 éves szupermodell lófarokba kötött hajjal csobbant a vízbe, így tökéletesen látszódott, hogy a homlokától a fejtető felé széles sávban egyszerűen szólva kopasz. A róla készült friss képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Vajon ez csak paróka? Kattints és nézd meg Naomit kopaszon!

Nem ez az első alkalom, hogy a modell gyér haja közbeszéd tárgya, most viszont már biztos, hogy a szépség a traction alopecia nevű betegségben, azaz lokális és végleges hajhullásban szenved, amely a hajhosszabbítás, az afrofonás, de még a rendszeres szoros lófarok miatt is kialakulhat. Az angol szépség természetesen hullámos haját évek óta kiegyenesíttette és meghosszabbíttatta. Nem ő az egyetlen sztár, akit utolért a végleges hajhullás. Állítólag Britney Spears, Victoria Beckham és Paris Hilton is küzdenek ezzel a problémával.

Pénz, csillogás, botrányok - Naomi Campbell, a divatvilág rocksztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-divatbotranyok-naomi-campbell-a-szepseges-sztar-aki-botranyt-botranyra.html Naomi Campbell kopaszon a Soon magazin címlapjánhttp://www.life.hu/life/galeria/20111112-naomi-campbell-kopaszon-a-soon-magazin-cimlapjan.html Tíz évet fiatalítottak a szupermodellen - Simára vasalt arccal pózol Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/szepulj/20120806-cindy-crawford-az-angol-tatler-magazin-cimlapjan-sima-arccal-pozol.html A magyar modell testrészét szopogatja a vele enyelgő világhírű divatfotóshttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-mihalik-eniko-modell-jatszik-terry-richardson-divatfotossal.html Kegyetlenül elbántak a szépséggel - Bordák nélkül pózol a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120803-victorias-secret-modell-photoshop-hiba-elrontott-alak.html Durva bakit vétett a népszerű divatház - Eltüntették a modell egyik testrészéthttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-kiretusalta-a-modell-terdet-a-nepszeru-divathaz.html