Katalin hercegnő kicsit elengedte magát az olimpián.

Katalin az olimpia alatt általában magas talpú cipőben, sötétkék csőnadrágban és galléros pólóban szurkolt  a sportolóknak, de előfordult, hogy ő is lazábbra vette a figurát. A női gyeplabda döntőjére Katalin fehér miniszoknyában és szintén fehér, egészen mélyen kivágott pólóban bűvölte el a nézőket.

Europress/Getty Images/Pascal Le Segretain

Ha a hercegnő által viselt fehér felsőt bármelyik másik híresség viselné, nem neveznénk dekoltáltnak. Katalintól viszont nem szoktuk meg, hogy egy efféle, kivágott és ujjatlan topban jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Nem mintha nem állna jól neki: kékvérű férj ide vagy oda, néha ő is lehet laza és sportos.

Nosztalgiázz divatosan!http://www.life.hu/legytrendi/20120809-lifefashionhu-akcio-rajzfilmfiguras-ora-kiegeszito.html Katalin hercegnő milliókba kerül Károly hercegnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-katalin-brit-hercegno-kiralyi-szines-ruhai.html Még mindig képes újat mutatni! - Lady Gaga oroszlánfejű sellőként pózolhttp://www.life.hu/legytrendi/20120809-divat-szeptemberi-vogue-a-divatbiblia-lady-gaga-teljesen-maskepp-fest.html Kate Moss hetedhét országra szóló kokainbotrányahttp://www.life.hu/legytrendi/20120809-divatbotranyok-kate-moss-modell-es-pete-doherty-zenesz-drog.html Elkékült sztárok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120809-nyar-vegi-praktikus-es-trendi-ruhaval-bakizott-a-voros-szonyegen.html Kényelmesen öltözött fel, mégis megjárta - Mellbimbót villantott Selma Blair (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120810-kivillant-a-mellbimboja-selma-blair-szinesznonek-az-utcan-foto.html Elhunyt Karl Lagerfeld múzsája, a népszerű stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20120810-elhunyt-anna-piaggi-olasz-divatujsagiro-stilusikon-karl-lagerfeld-muzsaja.html A magyar formaruha az egyik legszebbhttp://www.life.hu/legytrendi/20120808-a-londoni-olimpia-megnyitojan-latott-magyar-formaruha-bekerult-a-legszebb.html