Eszméletlenül hasonlít Matilda Rose a fiatalon elhunyt édesapjára, Heath Ledgerre.

Az Oscar-díjas sztár huszonkilenc évesen hunyt el, kislánya 2005 végén született meg, így mindössze két évig láthatta édesapját. A zseniális színész, aki az előző Batman-filmben Jokert alakította, bizonyára nagyon boldog lenne, ha látná, hogy kislánya, a hétéves Matilda mennyire hasonlít rá.

Forrás: Northfoto, AFP

A pici lány szőke, akár anyja, Michelle Williams és apja, de vonásait az édesapjától örökölte. Apró, közel ülő szemük és az arcforma is teljesen egyforma. A kislány keresztapja egyébként Heath egykori nagyon jó barátja, Jake Gyllenhaal, keresztanyja pedig Michelle Williams egykori kolléganője, a Dawson és haverok szépsége, Busy Philipps.

Régen láttuk! Íme a népszerű színésznő és első kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120821-neve-campbell-amerikai-szineszno-es-jj-feild-amerikai-szinesz-elso.html Menza vagy sem? A dietetikus véleményehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120810-menza-vagy-sem-a-dietetikus-velemenye.html Ennivalóan édes volt az ifjú herceg! Sosem látott fotó Harryről és Dianárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120816-harry-brit-herceg-cuki-gyerekkori-kepei-edesanyjaval-diana-hercegnovel.html "Csak úgy megütötte a barátját" - Az oktalannak tűnő agresszivitás háttere tiniknél, kamaszoknálhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120817-az-oktalannak-tuno-agresszivitas-hattere-tiniknel-kamaszoknal.html Gyászol az X-Factor sztárja! Gyermeke elvesztése miatt lemondta a forgatásthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120816-gary-barlow-zenesz-a-brit-xfactor-mentora-a-lanyat-is.html