Brad Pitt Csipkerózsika Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vivienne Jolie-Pitt hamarosan világsztár lesz.

Angelina Jolie és Brad Pitt négyéves kislánya szerepet kapott édesanyja készülő filmjében - közölte a napokban a Walt Disney Stúdió. A pici lány lesz a Csipkerózsika legújabb filmváltozatában, a Maleficentben a kislány Aurora hercegnő, azaz Csipkerózsika. Édesanyja is játszik a filmben, ő alakítja majd a gonosz tündért. A filmről bővebben itt olvashatsz.

Northfoto
Northfoto

A hírek szerint a felnőtt Csipkerózsika szerepét Elle Fanning, Dakota Fanning testvére kapta. Azt még nem tudni, anyának és lányának lesz-e közös jelenete a filmben. Ez egyébként nem az első eset, hogy a Jolie-Pitt gyermekek valamelyike filmszerepet kap: Shiloh Jolie-Pittnek volt egy rövid jelenete 2008-ban a Benjamin Button különös élete című Brad Pitt-moziban.

Tipp! Szívszorító riport egy nyomortelep lakóiról! Kattints a képekért!



Heidi Klum bikinis fotót posztolt - 4 gyermek után is tökéletes az alakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120821-heidi-klum-modellnek-4-gyerek-utan-is-tokeletes-az-alakja.htmlFiúnak öltöztetik a lányokat, hogy dolgozhassanak - Afganisztánban máig él a hagyományhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120822-hagyomany-a-basha-posh-afganisztanban-fiukent-elnek-a-lanyok-kamaszkorukig.htmlRégen láttuk! Íme a népszerű színésznő és első kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120821-neve-campbell-amerikai-szineszno-es-jj-feild-amerikai-szinesz-elso.htmlMenza vagy sem? A dietetikus véleményehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120810-menza-vagy-sem-a-dietetikus-velemenye.htmlEnnivalóan édes volt az ifjú herceg! Sosem látott fotó Harryről és Dianárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120816-harry-brit-herceg-cuki-gyerekkori-kepei-edesanyjaval-diana-hercegnovel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.