Létezik egy olyan ruhadarab, melyet nem elegendő hordani, hanem viselni is tudni kell - mégpedig kellő magabiztossággal. Heti trendmustránkból kiderül, hogy ez még a sztároknak sem sikerül mindig. A Life.hu összeállításából azt is megtudhatod, melyik árnyalat lesz az indián nyár slágere.


Viselni tudni kell!

A ruhaválasztás mindig többről szól, mint a megfelelő méret és szín kiválasztása. Legyen szó egy ruhadarabról vagy akár egy rúzsról, fontos, hogy tükrözze viselője személyiségét, csábító porcikáit pedig reflektorfénybe helyezze, főként ha alkalmi ruháról, például kisestélyiről van szó. A mestert azonban, ahogy a mondás is tartja, a gyakorlat teszi, így érdemes kísérletezni. Vannak viszont olyan darabok, melyeket tudni kell viselni, sőt tudni kell minden kétség nélkül viselni, hiszen mi lehet csábítóbb tulajdonsága egy nőnek, mint a magabiztosság. A gazella testű színésznő, Dania Ramirez nem aprózta el a kérdést. Magabiztosan pózol földig érő, korallszínű ruhakölteményében. Hozzá bíborvörös rúzst és arany kiegészítőket választott - az összeállítás döglesztő. Sophie Simmons megjelenése viszont inkább húz a hervasztó irányába. Kételkedő ábrázata némiképp indokolt. Igazán nőies idomait lepelbe burkolta, a "bajt" pedig csak tetézte cipőválasztása. Ráadásul a választott frizura is felér a nyakhossza elleni merénylettel.

AFP

Virág vs. lúdláb

Még Hollywoodban is megesik, hogy a hírességek ugyanarra az összeállításra, netalán ugyanarra a ruhadarabra voksolnak. Non plus ultra persze, ha mindez egyazon jeles eseményen derül ki. A versengés nyújthat némi vigaszt a hírességeknek a kínos divatszituációkban: kinek is áll jobban az a bizonyos ruhadarab? Debra Messing és Bella Heathcote az 1950-es évek divatját megidéző dresszben láthatóak, amelyek stílusukban és színükben nagyon hasonlítanak egymásra. A ruhák mellett a styling is kísértetiesen hasonlít. A színárnyalatok kombinációja, a feket színű tűsarkú, a kiengedett haj: úgy fest, a két hölgy ízlése meglehetősen hasonlatos. Részünkről döntetlen!

AFP

Az előzőhöz hasonló dolog történt Alexandra Richards és Alice Eve esetében is. Mindkét színésznő fekete-fehér öltözékre voksolt, és ugyanazon az eseményen jelentek meg benne. Míg Richards kisasszony fehér zakójához fekete színű ruhadarabokat és kiegészítőket választott, addig kolléganője bő szabású, fehér trikójához egy flitteres ceruzaszoknya mellett döntött. A két hölgy azonban a hasonlóság miatt korántsem jött zavarba, mi több szexi mosollyal pózoltak a kameráknak.

AFP

Púderparádé

A púderszín évek óta jelen van a divatszínek palettáján, most azonban úgy tűnik, az ősz közeledtével új erőre kap. Ez nem meglepő, hiszen számtalan fazonnal és matériával kombinálható, nem utolsósorban pedig bármely korosztály bátran magára öltheti. Finom és egyben ultranőies benyomást kelt. Melissa Ordway klasszikus fazonú, pánt nélküli ruhakölteménye lehengerlő ebben az árnyalatban, az összképet pedig hasonló színű lábbelije és visszafogott kiegészítői teszik még kifinomultabbá. Igaz, Erin Heatherton más húrokat pendít, de a púderszínű csipkeszoknyájával és bokacsizmájával ő sem fog mellé. Heatherton kisasszony bizony tudja, mitől döglik a légy! Valerie Bertinelli szintén a toplistás árnyalat mellett döntött. A színésznőt épp a napokban "ajándékozták meg" egy csillaggal a hírességek sétányán. Az eseményre egy csodás púderszínű csipkecsodában jelent meg.

AFP

A hét legborzalmasabb ruhái egy csokorban - Trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-fotokon-borzalmas-haj-es-frizura-tunt-fel-a-voros-szonyegen.html Elkékült sztárok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120809-nyar-vegi-praktikus-es-trendi-ruhaval-bakizott-a-voros-szonyegen.html Így hódít az Alkonyat sztárja - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-ashley-greene-az-alkonyat-sztarja-kelly-rowland-enekesno-trendi-es.html Végletes játékok - Heti trendmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120727-smink-haj-es-ruha-a-sztarokon-heti-trendmustra-a.html Bájjal telt idomok - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120719-plus-size-szinesznok-a-voros-szonyegen.html Lepukkant szerelésben pózolt a sorozatsztár - Heti trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120712-ujabb-divatbaki-tortent-lepukkant-ruhaban-pozolt-a-sorozatsztar-heti.html