Bugyi és tanga a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén - Heti trendjelentés

fashion week Laetitia Casta velencei filmfesztivál mustra vörös szőnyeg Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti összeállításunkban a velencei filmfesztivál ruhakölteményeiből szemezgettünk, ahol természetesen a mesés darabok mellett belebotlottunk néhány kevéssé sikeres kreációba is. Az biztos, hogy idén központi kérdés a bugyi is: van, aki a nagymamabugyogóra szavazott, más inkább tangát villantott, de volt olyan is, akiről nem tudtuk megállapítani, visel-e egyáltalán fehérneműt.

Velencei remekművek

A hét közepén indult 69. Velencei Filmfesztivál közel két héte a produkciók megmérettetésén túl természetesen a hírességek felvonulásáról és a legújabb ruhakölteményekről is szól. Mindez legalább olyan fontos része a fesztiválnak, mint maguk a filmek. Tavaly valóságos színkavalkádban lehetett részünk: a vörös szőnyegen aranysárga, narancsszín, tűzpiros és avokádózöld volt a sláger. Ezzel szemben az idei év a klasszikusoknak és a letisztult sziluetteknek enged nagyobb teret. Egyik favorit darabunk az ismert modell, Laetitia Casta fekete csipkeestélyije. A merész matériát tökéletesen ellensúlyozza az egyszerű frizura és a visszafogott smink: az összhatás elképesztő. Az angol színésznő, Naomi Watts is testhez álló darabot viselt. Krémszínű, tüllből készült ruhakreációja csodásan passzolt világos bőréhez és szőke fürtjeihez. A vörös rúzs kontrasztja pedig még ragyogóbbá varázsolta külsejét. Kate Hudson ruhakölteménye szintén kedvenceink egyike. Öltözéke, több ezer gyöngy füzére - hibátlan választás!

AFP
AFP

Ez komoly?!

A filmfesztivál tökéletes alkalom a pikáns és a legkevésbé sem átgondolt összeállítások debütálásához is. Igaz, senki sem tökéletes, azonban van az a szint, mely már valóban sok(k). Úgy tűnik, elég sok színésznőt igencsak lázba hozott a jeles esemény: Marina Ripa de Meana színésznő például szarv-kalapban és matrjoska babákat is meghazudtoló sminkkel lépett a vörös szőnyegre. Franziska Petri német színésznő estélyi ruhája is megér egy misét: az estélyi ruháról első látásra talán fel sem tűnik, mennyire átlátszó, de a parányi tanga mindent elárul.

AFP
AFP

Őszi trendelőrejelzések

Az előrejelzések szerint a nyári hónapok legnépszerűbb színeit, a fehéret, az olajzöldet és a narancsot a téli időszakban sem kell, sőt, nem szabad nélkülöznöd. Ezeket az árnyalatokat az ősz közeledtével is viselheted, ahogyan azt Nicole Richie vagy Isabella Ferrari is tette. A hölgyek zárt orrú magas sarkúval és visszafogott arany kiegészítőkkel kombinálták ruhadarabjaikat. Hasonló a helyzet a bőrrel is: minden évszak alapdarabjai ezek. A bőrből készült táskák, cipők, övek és ruhák a bőrrel is jól mutatnak. Adrienne Bailon, amerikai énekesnő is egy fekete és kék színű bőrruha mellett döntött - valljuk be, nem is tette rosszul.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.