A velencei filmfesztivál legszebb ruhái - Tanulj a sztároktól!

fashion week velencei filmfesztivál sztárok estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten véget ért velencei filmfesztiválon nem kis meglepetést okoztak a sztárok, akik végre maguk mögött hagyták a púderszín-mániájukat, és új estélyi ruha trendeket vonultattak fel. Kíváncsi vagy a legszebb estélyi ruhákra? Stílusmustra a velencei filmfesztivál vörös szőnyegéről.

Élénk színek

Amíg az alkalmi vagy estélyi ruha itthon általában három - a fekete, a bordó, a sötétlila - árnyalatra korlátozódik, addig a velencei filmfesztivál sztárjai lényegesen bátrabb darabokra biztatnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Marisa Tomei és Cindy Crawford

Cindy Crawford vörösben, Marisa Tomei banánsárgában, Natasha Poly ciklámenben, Selma Blair élénkzöldben pompázott. Tény, hogy egy élénk színű ruha első hallásra kevésbé tűnik kihasználhatónak, de ez közel sincs így. Ha egyszínű, mintáktól mentes darabot választunk, különböző kiegészítőkkel több alkalommal is viselhetjük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Natasha Poly és Selma Blair

Hosszú ujj

Az ujjatlan, mélyen dekoltált ruhákat Velencében a hosszú ujjú, decensen szexi darabok váltották fel, amelyek sokszor izgalmasabbak, mint a sokat megmutató darabok. Bianca Bardolini hosszú ujjú, párducmintás darabja igazi kuriózum, de Evan Rachel Wood ingszerű alkalmi ruhája is különleges darab.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bianca Bardolini és Evan Rachel Wood

Keira Knightley testszínű Valentino Couture-je pedig maga a tökély.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fekete csipke

Még mindig tartja magát a csipkés ruhák trendje, amely fekete színű ruhába beépítve igazi végzet asszonyát varázsol a viselőjéből. Tudja ezt a csipkeuszályos ruhát választó Asia Argento, Evan Rachel Wood és Bar Refaeli is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Asia Argento, Bar Refaeli és Evan Rachel Wood

Átsejlő anyagok

Még mindig nem kell mélyen kivágni a ruhát ahhoz, hogy szexi legyen. A velencei filmfesztiválon látott estélyi ruhák kedvenc anyagai az átsejlő, leheletvékony selymek, csipkék, muszlinok voltak.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Diane Kruger és Jessica Chastain

Ehhez kár bármit is hozzáfűzni, inkább gyönyörködjünk Diane Kruger, Jessica Chastain, Violante Placido vagy Vittoria Puccini álomruháiban!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Violante Placido és Vittoria Puccini

Testkövető forma

A délutáni fotózásokra a legtöbb híresség egyszerűbb ruhát választ. Az idei trend kétség nélkül nőies alakot megmutató, testkövető ruha. Így mindenki számára kérdés nélkül kiderülhet, milyen bombasztikus formában van Kate Winslet, Madonna vagy Marisa Tomei.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Winslet, Madonna és Marisa Tomei

A lényeg a részletekben van

Nem jó, ha valaki elveszik a részletekben, de ha a hangsúlyos, különleges díszítések nem mennek a ruha és az összkép rovására, akkor miért ne? Gwyneth Paltrow óriásmasnival díszített ruhája remek példa erre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow

Kate Winslet különleges Victoria Beckham által tervezett ruhájának jól látható záródása is érdekes megoldás. Keira Knightley a ruháján lévő mintakavalkád ellenére is kiegyensúlyozott, stílusos nő. Nem véletlenül - nála a letisztult frizura és a visszafogott kiegészítők teremtik meg ezt az összhatást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Winslet ésKeira Knightley

Koppintott Lady Gaga, olcsó tömegcuccok: ilyenek a magyar énekesnők a klipekbenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110908-koppintott-lady-gaga-olcso-tomegcuccok-ilyenek-a-magyar-enekesnok-a.htmlLetagadhatná régi önmagát a popsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110830-britney-spears-tundoklott-az-mtv-video-awards-galan.htmlNew Yorkban már megint nyár van!http://www.life.hu/legytrendi/20110907-hamarosan-kezdodik-a-new-yorki-divathet.htmlLakatos Márk átalakít: Igazi szexbomba lett a cuki, göndör hajú kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110906-lakatos-mark-atalakit-21.htmlDeutsch Tamás rusnya, Fluor Tomi cikin néz kihttp://www.life.hu/legytrendi/20110905-deutch-tamas-rusnya-fluor-tomi-cikin-nez-ki.html3 ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20110902-3-rudarab-amit-mindenkeppen-be-kell-szerezned-oszre.htmlA királynő bőrszerkót adna Katalin hercegnőre!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-queen-latifah-atoltoztetne-katalin-hercegnot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.