Tested alakjához igazodó ágy, pattanásos csempe és világító kanapé - ez csak három a  legőrültebb dizájnötletek közül.

Személyi számítógéppé átalakuló dohányzóasztal

Az unalmas dohányzóasztal mellett ülni bizony nagy kihívás lehet a számítógépfüggőknek, de a Sony új terméke láttán ők is fellélegezhetnek. A több mint félmillió forintba kerülő fekete alumínium asztal egy gombnyomás után az asztallapot szétcsúsztatva PC-vé alakul, a világított érintőképernyős billentyűzet, az érintős kijelző, a DVD-lejátszó pedig már csak ráadás.

www.coroflot.com

Női test alakú tároló, fiókokkal

Agglegények lakásába lehet ideális ez a merész tárolószekrényke, melyet Peter Rolfe álmodott meg. A látvány önmagáért beszél.

www.p-rolfe.co.uk

Világító asztal, szék és kanapé

A Moree fénybútorai különleges fényhatásokkal kápráztatják el a lakásba érkező látogatókat, főleg egy esti filmnézés közben.

www.moree.de

Az Asami modern LED-es kanapé, melyet az olasz Calico készített, LED-fénnyel világít, ráadásul egy távirányító segítségével a színeket is a hangulatunkhoz igazíthatjuk. Akármelyik világító bútort választod, a kislámpát és a filmnézés közbeni sötétben keresgélést biztosan elfelejtheted.

Colico

Hívogató tojáságy

Ebben az otthonos, hívogató, szuperkényelmesnek látszó tojáságyban biztosan jót lehetne szundítani. Az észak-franciaországi kézművesek mindent beleadtak, a matracok úgy vannak felfüggesztve, hogy a tested formájához igazodjanak, és a beépített házimozirendszer, telefon és tévé, illetve a LED-fények miatt fel sem kell belőle kelned egész délelőtt.

Cosmovoide

Jéghegy kanapé

Ez a Montebello névre hallgató ultramodern zöld kanapé  - bár a szín persze választható - egy életre száműzi a hagyományos kanapé gondolatát. Az eredetileg nyilvános helyre tervezett ülőalkalmatosság egy állandó kiállítás részeként volt látható Bécsben, de potom majd' ötezer euróért meg is vásárolható.

www.dasmoebel.at

Dudoros csempe

A Granitifiandre 3D csempéi modern korunk újabb vívmányai közé tartoznak. Minden csempe közepén ugyanis egy dudor emelkedik ki, ami igencsak felhívja a figyelmet a falra. A különféle modern szürke és egyéb színekben rendelhető csempék kamasz fürdőszobába lehetnek ideálisak.

Granitifiandre

Justin Timberlake már nem akar legénylakásthttp://www.life.hu/hazitunder/20120823-justin-timberlake-arulja-new-yorki-luxuslakasat-a-kepeket-a-hazitunder.html Nem volt más választása: ettől a pazar luxuslakástól kellett megszabadulnia Nicole Kidmannekhttp://www.life.hu/hazitunder/20120809-nicole-kidman-eladja-meses-new-yorki-ingatlanjat-ime-a-luxuslakas.html Újítsd fel a lakást apró trükkökkel anélkül, hogy egy vagyont költenélhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120807-lakasfelujitas-koltseghatekonyan-dekortippek-ha-nem-akarsz-egy-vagyont-kolteni.html Pompás lakásban él az X-Faktor bársonyos hangú sztárja - Nézd meg a káprázatos otthont!http://www.life.hu/hazitunder/20120726-xfaktor-takacs-nikolas-megmutatta-uj-lakasat.html A luxustól azért nem vesz búcsút Katie Holmes - Ebbe a pazar lakásba költözikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120704-hogy-fogja-ezt-kifizetni-ebbe-a-pazar-luxuslakasba-koltozik-katie.html Egy bőrönd, és rend lesz a lakásban - Kreatív tárolási ötletekhttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120427-egy-borond-es-rend-lesz-a-lakasban-kreativ-tarolasi.html