Duplájára nőtt a hercegnő feneke - Előnytelen ruhát választott

fashion week Eugénia hercegnő ruha minta divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi udvarban nem minden hercegnő nyúl olyan jó érzékkel a ruhákhoz, mint Katalin. Eugénia yorki hercegnő és nővére, Beatrix yorki hercegnő sok kritikát kapnak az öltözködésük miatt.

Bár a két hercegnő stílusa sokat finomodott az elmúlt években, rendszeresen vétenek bakikat. Ki ne emlékezne Beatrix kalapjára, amelyet tavaly viselt Vilmos herceg és Katalin esküvőjén? Eugénia a minap a londoni paralimpián jelent meg egy egyébként izgalmas ruhában, amelyet itt nézhetsz meg. A ruha nem volt olyan jó választás, mint elsőre gondolhatta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szín és a sziluett még jól is állt volna neki, a szoknyarészen végigfutó kötélminta, illetve a felsőrész és a szoknyarész íves találkozása viszont optikailag duplájára növelték a hercegnő alfelét. Eugénia jobban járt volna, ha az optikailag karcsúsító fazonok közül választ inkább, amelyeknek pont az a céljuk, hogy vékonyabbnak mutassák viselőjüket.

Egyáltalán nem fenséges Katalin hercegnő lábfejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-kate-middleton-labfejen-tyukszemek-butykok-es-elszinezodott-kormok-vannak-.htmlÍme Alba hercegnő bikinis fotóihttp://www.life.hu/szepulj/20120821-cayetana-fitzjames-stuart-alba-hercegno-bikinis-kepei.htmlElőkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.htmlKatalin hercegnő milliókba kerül Károly hercegnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-katalin-brit-hercegno-kiralyi-szines-ruhai.htmlKatalin hercegnő magyarokkal nézte az olimpiáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120806-berki-krisztian-olimpikont-magyarokkal-nezte-katalin-hercegno-czene-attila-sportpolitikaert.htmlOdáig van Katalin hercegnőért a férje - Úgy viselkedtek, mint eddig sohahttp://www.life.hu/szorakozz/20120803-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-brit-orokos-szerelmesen-olelkeznek-a.htmlKatalin hercegnő őszül - Itt a leleplező fotó!http://www.life.hu/szepulj/20120731-a-szep-katalin-hercegno-haja-lenott-kilatszott-par-osz-hajszala.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.