Nem tudod, mit főzz, vagy éppen szeretnél picit egészségesebben étkezni? Unod a banánt, és ennél inkább gránátalmát? Nézd meg a Webszakács receptgyűjteményét, és válassz a több mint 150 videót tartalmazó videós receptgyűjteményünkből. Ha ez nem lenne elég, Buday Péter 120 videós receptje is a rendelkezésedre áll.

Mi is az a Webszakács?

A Webszakács egy olyan webes felület a Life.hu -n belül, ahol több száz receptet találhatsz meg. Köztük videós recepteket, melyek jelentős része Buday Péter közreműködésével készült.

Hogy érem el?

Legegyszerűbben a www.webszakacs.hu címen. Ott rámész a receptek részre, ahol máris nekiállhatsz keresni.
 

Webszakács

Webszakács

Amint láthatod, többféleképpen kereshetsz az oldalon:
- kereshetsz aszerint, hogy éppen mi van a hűtődben,
- vagy aszerint, mennyi időd van főzni,
- esetleg konkrét recept alapján,
- vagy éppen a menükártyáról választva.

Hogyan válasszak?

Webszakács
 
A keresés eredményeképpen láthatsz egy fotót az ételről - ami azt is jelenti, hogy ehhez videó is tartozik! Láthatod, mennyi kalóriát tartalmaz az adott étel, és mennyi a szénhidrát-, fehérje-, zsírtartalma - ha figyelni szeretnél arra, mit is eszel. Buday Péter receptjeit vezetékneve jelöli, és könnyíti meg a választást a receptek közül.

 

Hogyan főzzek?

Webszakács
 
A hozzávalókat egy főre megtalálod a recept tetején, illetve az elkészítési időt, valamint a már korábban a keresőben látott információkat. Itt pedig eldöntheted, hogy a videó alapján készíted el, vagy a leírás alapján, esetleg a kettőt együtt alkalmazva a receptet. Mi igazán megadunk minden segítséget...

Mi van, ha nem tudok főzni?

Ne izgulj, nálunk a legelemibb technikákat is elsajátíthatod, egy profi, Buday Péter közreműködésével. Csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a Gasztroiskola rovatunkba és elsajátítod a tudást.

 Webszakács

Mit főzzek? Azért naponta nem lehet újat kitalálni...

Ne csüggedj: Facebook oldalunkon vagy éppen az oldalon mindennap ajánlunk valamit. Már csak ezért is meg frissülő Gasztro Hírek rovatunk miatt is érdemes naponta visszalátogatni hozzánk.

Ugye hogy így már nem is olyan ördöngös a főzés?

 

Új videók a Webszakácson!http://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120608-uj-videok-a-webszakacson.html Webszakács forgatáshttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120509-webszakacs-forgatas.html Buday jobbkeze, Götz Zsolt a Webszakács forgatásárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120414-gotz-zsolt-a-webszakacs-forgatasarol.html A Webszakács új arca: Götz Zsolthttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120413-gotz-zsolt-interju.html