Úgy tűnik, Dannii Minogue hiába képes úgy kinézni, mint egy szupermodell, még mindig nem kész arra, hogy kifutóra lépjen.

Dannii Minogue káprázatos ruhában jelent meg a minap a fotósok előtt. A 40 éves sztár mégsem volt a helyzet magaslatán, amikor pózolnia kellett. A magas sarkú cipő és a földig érő ruha kettőse igencsak kifogott rajta, miközben forgolódott: egy pillanat alatt a fenekén találta magát. Szerencséjére egy barátságos jelenlévő azonnal felsegítette a sztárt, aki egyébként eszméletlenül jól nézett ki a csillogó, éjkék ruhában, amely kiemelte az alakját.

Northfoto

Kylie Minogue ausztrál énekesnővel lépett félre Jean-Claude Van Dammehttp://www.life.hu/legykepben/20120818-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-lepett-felre-jeanclaude-van-damme-a.html Íme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-ime-kylie-minogue-es-elvis-presley-unokajanak-leszbikus-csokja.html Pajzsmirigybetegsége miatt ilyen karcsú Dannii Minoguehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-pajzsmirigybetegsege-miatt-ilyen-karcsu-dannii-minogue.html Dannii Minogue: "Azt hittem, meg fogok halni"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110607-dannii-minouge-azt-hittem-meg-fogok-halni.html Kylie Minogue meddő lett?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-kylie-minogue-meddo.html