Kínos! Fenékre huppant káprázatos ruhájában az X-Factor mentora

fashion week ruha fenék kínos pillanat divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Dannii Minogue hiába képes úgy kinézni, mint egy szupermodell, még mindig nem kész arra, hogy kifutóra lépjen.

Dannii Minogue káprázatos ruhában jelent meg a minap a fotósok előtt. A 40 éves sztár mégsem volt a helyzet magaslatán, amikor pózolnia kellett. A magas sarkú cipő és a földig érő ruha kettőse igencsak kifogott rajta, miközben forgolódott: egy pillanat alatt a fenekén találta magát. Szerencséjére egy barátságos jelenlévő azonnal felsegítette a sztárt, aki egyébként eszméletlenül jól nézett ki a csillogó, éjkék ruhában, amely kiemelte az alakját.

Northfoto
Northfoto

Kylie Minogue ausztrál énekesnővel lépett félre Jean-Claude Van Dammehttp://www.life.hu/legykepben/20120818-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-lepett-felre-jeanclaude-van-damme-a.htmlÍme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-ime-kylie-minogue-es-elvis-presley-unokajanak-leszbikus-csokja.htmlPajzsmirigybetegsége miatt ilyen karcsú Dannii Minoguehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-pajzsmirigybetegsege-miatt-ilyen-karcsu-dannii-minogue.htmlDannii Minogue: "Azt hittem, meg fogok halni"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110607-dannii-minouge-azt-hittem-meg-fogok-halni.htmlKylie Minogue meddő lett?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-kylie-minogue-meddo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.