Robyn Lawley plus size modell bikinis fotóit nézegetve úgy érezzük, teljesen felesleges az önsanyargatás, mert így is lehet valaki gyönyörű.

A huszonhárom éves modell, Robyn Lawley angol ruhamérete 16-os, ennek ellenére pompásan áll rajta még a fürdőruha is. Ha pedig a férfiakat kérdezzük, egészen biztosan ő nyerne a 4-6-os méretű Victoria Beckhammel szemben. Robyn egyébként 187 centiméter magas, ez azonban nem minden fotóján látszik.

http://www.cosmopolitan.com.au
Katints a képre a galériáért!

A gyönyörű képek a Cook-szigeteken lévő Aitutaki Lagoon partjain készültek, ami már önmagában is egy varázslatos hely. Miss Lawley pedig mesésen néz ki, és még az itt-ott kivillanó hurkák és pocak sem zavaró. Ő egy igazi nő, efelől semmi kétség, és mi is örülünk annak, hogy nem csak piszkafa lányok vehetnek részt bikinis fotózáson. A legszebb plus size modellekről a Life.hu már korábban is írt - a cikket itt olvashatod.

Így készíts hajpakolást és testradírt sütőtökbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121011-hogyan-legyek-jo-no-sutotokos-hajpakolas-es-testradir.html Gyulladt pattanások és táskás szemek - Szörnyen néz ki smink nélkül a világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20121009-smink-nelkuli-fotok-angelina-jolie-szinesznorol-cameron-diaz-szinesznorol-es.html Agyonretusálták - 20 évet is letagadhatna az öregedő szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20121009-agyonretusaltak-20-evet-is-letagadhatna-az-oregedo-kate-moss.html Tragédia és fájdalom, avagy Frida Kahlo sikeres életehttp://www.life.hu/szepulj/20121010-takacs-nora-frida-kahlo-festono-elete-es-munkassaga.html Döbbenetesen átalakultak az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/szepulj/20121010-uj-haj-smink-frizura-atalakultak-az-xfaktor-2012-versenyzoi.html