Filmbe illő menyegző: Hawaiin házasságot kötött, majd életet mentett a sztár

Kelly Osbourne betegség esküvő Jack Osbourne házasság Lisa Stelly szklerózis multiplex Hawaii Ozzy Osbourne Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ozzy Osbourne fia, Jack feleségül vette gyermeke anyját, Lisa Stellyt. A hawaii esküvő után pedig megmentette egy nő életét a strandon.

A 26 éves Jack Osbourne, akinél júniusban szklerózis multiplexet diagnosztizáltak, elvette barátnőjét, Lisát. Az esküvőt Hawaiin tartották, a fényűző Four Seasons Resort Hotelben.

www.helloonline.com
www.helloonline.com

A menyegző díszvendége a fiatal pár öthónapos kislánya, Pearl Clementine volt. Lisa egy klasszikus fehér, szatén menyasszonyi ruhát viselt, hímzett nyakkivágással és csipkefátyollal. A kis Pearl pedig egy, az édesanyja fátylához hasonló ruhácskát kapott. Az esküvőn természetesen jelen volt az egész család, a koszorúslány Jack húga, Kelly Osbourne volt. A büszke mama, Sharon Osbourne többször is elérzékenyült a ceremónia alatt.

Az ünnepséget követő napon aztán drámai fordulatot vett a nászút, a tengerparton ugyanis szívrohamot kapott egy nő és fuldokolni kezdett. Jack és egyik barátja kimentették a vízből és egészen eddig életben tartották, ameddig a mentők a helyszínre értek. Az esetről Twitter-oldalán számolt be a friss ara. "Nemrég tudtuk meg, hogy már stabil az állapota" - nyilatkozta Lisa boldogan.

Megtudtuk, mi volt VV Fecó titkos ajándéka gyermekeinekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-vv-feco-valo-vilag-sztarja-ajandekot-vett-gyerekeinek-ket-aranyhalat.htmlVége a szerelemnek! Szakított a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121015-puskas-peti-a-megasztar-egykori-enekese-harom-es-fel-ev.htmlMalek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.htmlKitálal a színész! Megalázták a börtönben Stohl András rabtársáthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-baratjat-megalaztak-a-bortonben.htmlMeglőttek egy BKV-ellenőrthttp://www.life.hu/legykepben/20121014-meglottek-egy-bkvellenort-gazriasztopisztollyal.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.