Christine Marinoni színésznő kisfiú New York leszbikus Szex és New York Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miranda Hobbest alakító Cynthia Nixon feleségével és tündéri kisfiával sétált New Yorkban. A 20 hónapos Max és szülei is nagyon élvezték a családi napot.

Ahogy azt korábban már a Life.hu is megírta, a Szex és New York színésznője idén májusban feleségül vette kedvesét, Christine Marinonit. A párnak ekkor már volt egy közös gyermeke, Max, akit Christine hozott a világra, és akiről születése után egy héttel már láthattunk egy fotót. A legújabb, New York-i séta közben készült felvételeken látszik, hogy a kisfiú hajszínét egészen biztosan Christine-től örökölte: égővörös, göndör fürtjeivel leginkább egy mesefigurára, Pumuklira hasonlít - képeket itt láthatsz a vörös, göndör fürtökről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 46 éves színésznőnek van már két gyermeke előző férjétől, Danny Mosestől. Samantha 16, Charles pedig 9 éves. Az, hogy Max apja kicsoda, a mai napig nem hozták nyilvánosságra.

Nixon elmondta, hogy egész életében férfiakba volt szerelmes, amikor azonban meglátta Christine-t, azonnal beleszeretett. Szerinte nincs semmi különös abban, hogy egy férfi után egy nővel is összekötötte az életét.

Megtudtuk, mi volt VV Fecó titkos ajándéka gyermekeinekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-vv-feco-valo-vilag-sztarja-ajandekot-vett-gyerekeinek-ket-aranyhalat.htmlVége a szerelemnek! Szakított a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121015-puskas-peti-a-megasztar-egykori-enekese-harom-es-fel-ev.htmlMalek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.htmlKitálal a színész! Megalázták a börtönben Stohl András rabtársáthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-baratjat-megalaztak-a-bortonben.htmlMeglőttek egy BKV-ellenőrthttp://www.life.hu/legykepben/20121014-meglottek-egy-bkvellenort-gazriasztopisztollyal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.