A napokban Katalin hercegnőt választották meg Anglia legszebbjének. A mezőnyben csakis olyan hírességek szerepeltek, akik természetes szépségükkel tűnnek ki a többiek közül. A Life.hu cikkéből megtudhatod, kikkel versenyzett a hercegnő.

Angliában ezer férfit és nőt kérdeztek meg arról, szerintük ki Anglia legszebbje. A megkérdezettek csak természetes szépségű nőket nevezhettek meg. Katalin fölényesen, 16 százalékkal nyerte el az első helyet Holly Willoughby és Keira Knightley előtt. A top 10-ben a három hölgy után szerepelt még Kelly Brook modell, Jessica Ennis olimpikon, Emma Watson, Myleene Klass, Kate Winslet, Cheryl Cole és Pippa Middleton.

Forrás: AFP

A lista legfiatalabbja a 22 éves Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja. A hölgyek vitathatatlanul nagyon szépek és természetesek, az angolok pedig jól választottak.

A leszbikus first ladyhttp://www.life.hu/szepulj/20121023-takacs-nora-eleanor-roosevelt-a-legkedveltebb-first-lady-elete.html Furcsa ruhát választott a híres énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20121023-szexi-akart-lenni-de-nem-sikerult-furcsa-ruhat-valasztott.html Felismered? Borzalmas frizurával szerepelt a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-borzalmas-frizuraval-szerepelt-a-gyonyoru-szineszno-brooke-shields.html Megöregítette magát Clooney barátnőjehttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-stacy-keibler-modell-szineszno-george-clooney-baratnojet-uj-hajszine-oregiti.html