Kelly Brook Pippa Middleton Katalin hercegnő szépségverseny Emma Watson természetes szépség olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban Katalin hercegnőt választották meg Anglia legszebbjének. A mezőnyben csakis olyan hírességek szerepeltek, akik természetes szépségükkel tűnnek ki a többiek közül. A Life.hu cikkéből megtudhatod, kikkel versenyzett a hercegnő.

Angliában ezer férfit és nőt kérdeztek meg arról, szerintük ki Anglia legszebbje. A megkérdezettek csak természetes szépségű nőket nevezhettek meg. Katalin fölényesen, 16 százalékkal nyerte el az első helyet Holly Willoughby és Keira Knightley előtt. A top 10-ben a három hölgy után szerepelt még Kelly Brook modell, Jessica Ennis olimpikon, Emma Watson, Myleene Klass, Kate Winslet, Cheryl Cole és Pippa Middleton.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A lista legfiatalabbja a 22 éves Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja. A hölgyek vitathatatlanul nagyon szépek és természetesek, az angolok pedig jól választottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.