Kim Basinger és Alec Baldwin lányának, Irelandnak nem lehet oka panaszra - már ami az alakját illeti.

Egyáltalán nem meglepő, hogy Ireland ilyen dögös fiatal lánnyá serdült, hiszen anyja, Kim Basinger a kilencvenes években igazi szexszimbólum volt, és az apja is igen sármos. A minap Kim és csinos, tizenhét éves lánya Hawaiin, Mauin vakációzott. A tengerparton fotók is készültek anyáról és lányáról, és láthatóan pompásan érezték magukat. A fotókat itt nézheted meg.

Northfoto

Ireland alakja nagyon jó, látszik, hogy rendszeresen edz. Hasa kockás, popsija formás, és jóval magasabb, mint az édesanyja. Anyával és lányával volt még Ireland barátja is, és láthatóan hármasban egész jól elszórakoztak. A fiatal lány egyébként meglepően jóban van édesapja új feleségével, a jógaoktató Hilaria Thomasszal, aki mindössze tizenegy évvel idősebb a sztárcsemeténél.

 

Nem lehetetlen! Így fogyhatsz jókedvűenhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121024-jo-kedvvel-izletes-etelekkel-sikeresebb-lesz-a-fogyokura.html Aki sok csokit eszik, sokkal okosabb leszhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121019-egy-kutatas-szerint-aki-sok-csokit-eszik-az-sokkal-okosabb.html Egy vagyont kaszálhat a hurkáival Christina Aguilerahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121023-christina-aguilera-vagyont-ero-ajanlata-duci-tarskereso-oldal-arca-lehet.html Lélek-spinning - új őrület a fogyókúrábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121019-uj-fogyokuras-modszer-a-lelekspinning-edzotermi-kerekparozas-izzadas-felhomalyban-gyertyafenynel.html Érett korukra impotenssé válhatnak a kövér kamaszokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121019-impotensse-valhatnak-a-kover-kamaszok-az-alacsony-tesztoszteronszint-miatt.html Egyre rosszabbul néz ki a megcsalt modell - Az Alkonyat szépsége tette tönkre a nőt?http://www.life.hu/ez-zsir/20121017-egyre-rosszabbul-nez-ki-a-megcsalt-modell-liberty-ross-.html